Οι εκλογές του ΑΟ Δικαίου

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Α.Ε Δικαίου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο Πολιτιστικό πολύκεντρο Πυλίου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Δαυίδ Καράθωμας μίλησε για τα πεπραγμένα του την διετία που πέρασε, αγωνιστικά και μη, τονίζοντας ότι το Δ.Σ προσπάθησε να δείξει και στα παιδιά της ομάδας την  αγάπη του για την ενασχόληση με το μπάσκετ. Επισήμανε την έλλειψη κλειστού γυμναστηρίου που πλέον είναι επιτακτική ανάγκη, και παρόλο αυτά οι «κυανόλευκοι» αριθμού 150  εγγεγραμένους αθλητές.

Ο πρόεδρος μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ότι ο σύλλογος έχει να πάρει επιχορήγηση απ’ τον Δήμο εδώ και 4 χρόνια αναφέροντας πόσο δύσκολο είναι για την ομάδα να πρέπει να καλύψει τα έξοδα διαιτησίας, γραμματείας, γιατρού σε κάθε αγώνα με τα έξοδα για την ΑΕΔ να φτάνουν τις 14.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των ταξιδιών. Συνολικά είπε η τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας έδωσαν 300 αγώνες αυτήν την διετία.

Και τα υπόλοιπα μέλη της απερχόμενης διοίκησης πήραν τον λόγο (Βησσαριών Ζωίδης και Κώστας Καραθωμάς) δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα που κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση στα Δωδεκάνησα με τον κ. Καραθωμά μάλιστα να επισημαίνει ότι απ’ τους αθλητές της Α.Ε Δικαίου δεν πληρώνεται κανείς σε αντίθεση με τις ομάδες που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα κατά την διάρκεια της χρονιάς (Ιπποκράτης και οι ομάδες απ’ την Ρόδο).

Σε ότι αφορά το Κλειστό γυμναστήριο η Α.Ε Δικαίου προσπαθώντας να επισπεύσει κάπως τις διαδικασίες αφού φαίνεται και πάλι να υπάρχει καθυστέρηση απ’ τον Δήμο έχει έτοιμοι πρόταση για σιδηροκατασκευή με τέντα έχοντας πάρει πληροφορίες και τεχνογνωσία από ομάδες  εκτός νησιού η οποία θα κατατεθεί στο Δημοτικό συμβούλιο και θα προβλέπει την δημιουργία κλειστού στο Λινοπότι (στο παλιό 282). Ιδιαίτερη μνεία μάλιστα έγινε και για το διεθνές τουρνουά που έγινε πέρυσι στην Ντάτσα και πήρε μέρος ο σύλλογος όπως και στο φετινό διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε η ΑΕΔ και φιλοξένησε δύο ομάδες απ’ την Τουρκία.

Στην συνέχεια προχώρησε η διαδικασία των εκλογών και το νέο Δ.Σ το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα πιθανότατα την επόμενη Κυριακή απαρτίζεται απ’ τους εξής:

Αντωνόπουλος Γιάννης, Καραθωμάς Δαυίδ, Καραθωμάς Κώστας, Βασιλείου Παναγιώτης, Τσαγκάρης Αντώνης, Προύζου Αγγελική, Τάτσης Τάσος, Χριστοφής Νεκτάριος, Δρόσος Αντώνης, Κασιώτη Χριστίνα, Κασιώτη Μαρία.

giafkasports.gr