Συγχαρητήρια από ομάδες στον Ιάλυσο

 

Η επιτυχία του Ιάλυσου με την άνοδο του στην Γ’ Εθνική δεν άφησε… ασυγκίνητες τις ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου που έσπευσαν να τον συγχαρούν.

Απόλλων Απολλώνων
«Το διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα Απολλώνων θέλει να συγχαρεί τον Ιάλυσο για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και του εύχεται ότι καλύτερο και νέες επιτυχίες.»

 

ΑΣ Νηρέας
«Ο ΑΣ ΝΗΡΕΥΣ συγχαίρει τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟ , για την άνοδο στην Γ εθνική και του εύχεται, καλή συνέχεια, με υγεία και επιτυχίες!!»

 

 Φοίβος Κρεμαστής
«Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής, εκφράζει τα ειλικρινά του συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, που επεδίωξαν και κατάφεραν την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ελπίζουμε η επιτυχία τους να αποτελέσει παράδειγμα προς το σύνολο των ομάδων της Δωδεκανήσου, καθώς η εκπροσώπηση των νησιών μας στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα πρέπει να ενδυναμώνεται συνεχώς και να στηρίζεται. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στην από εδώ και πέρα πορεία τους.»

 

ΑΕΡΑ
«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. εκφράζει δημόσια τα ειλικρινή του συγχαρητήρια στον Ιάλυσο για την πανάξια κατάκτηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.»

 

Αντίμαχος Κω
«Το δ.σ. του Αντίμαχου επιθυμεί να συγχαρεί δημόσια τον Ιάλυσο και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.»

 

Ασπίδα Σαλάκου
«Το νεοεκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΄΄ΑΣΠΙΣ΄΄ Σαλάκου συγχαίρει τον Ιάλυσο για την άνοδο του στη Γ’ Εθνική και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.»

 

Ιππότες
«Το δ.σ. των Ιπποτών εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον Ιάλυσο για την κατάκτηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική. Εύχεται ότι καλύτερο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.»

 

ΑΣΤΙΡ
«ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΆΞΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.»

 

Κλεάνθης  Παραδεισίου

«Ο Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου συγχαίρει την ομάδα του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Καλές επιτυχίες στο μέλλον.»

 

Απόλλων Καλυθιών:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Απόλλων Καλυθιών συγχαίρουμε τον Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟ για την πανάξια άνοδο στην Γ Εθνική.»

 

Κλεόβουλος Λίνδου:

«Το Δ.Σ. του Κλεοβούλου Λίνδου συγχαίρει τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ για την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και του εύχεται να πανηγυρίσει και άλλες ανόδους στις Εθνικές κατηγορίες.»

 

Ποσειδών Καρπάθου:

«Ο Ιαλυσός στην Γ Εθνική! Το διοικητικό συμβούλιο και οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΚ Ποσειδώνα Καρπάθου συγχαίρουν την ομάδα του Ιαλυσου για την άνοδο στην Γ Εθνική και τους εύχονται καλή επιτυχια και σύντομα να τους καμαρώσουμε και γιατί όχι στην super league.»

 

Δημοτική Ενότητα Ιάλυσου:

«Η Πρόεδρος και συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού συγχαίρει τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟ για την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και του εύχεται καλή επιτυχία.»