Εκπροσώπηση του Κολοσσού στο τουρνουά του ΠΣΑΚ

Στο τουρνουά που οργανώνεται αυτό το μήνα στο Ηράκλειο Κρήτης, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα συμμετέχουν οι Άγγελος Τσάμης, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο Βασίλης Τολιόπουλος. 
«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα παρευρεθώ σε αυτό το μεγάλο event που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ. Ανυπομονώ να παίξω με τα παιδιά και είμαι σίγουρος, ότι θα είναι πιο επιτυχημένο από τις προηγούμενες χρονιές. Σαφέστατα, αυτό το κάνουμε, με όλη μας την ευχαρίστηση ως επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές», δήλωσε ο Άγγελος Τσάμης.
‘’Είναι μεγάλη μας τιμή να συμμετέχουμε στο 3Χ3 που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ. Κάθε χρόνο, είναι όλο και καλύτερα τα τουρνουά. Είναι πολύ όμορφο να είσαι κοντά στα παιδιά, ενώ αυτά τα τουρνουά, βοηθούν στη διάδοση του μπάσκετ, ιδιαίτερα στην επαρχία. Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να διασκεδάσουν όλοι και θα προσπαθήσουμε να τους μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε’’ δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.
Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε για την προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος “Νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μεγαλύτερο ενθουσιασμό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει και θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί είμαστε αρκετά καλή ομάδα».