Υποστολή σημαίας στην Κρεμαστή

  • Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της επιθυμίας του είναι από σήμερα ο Γιώργος Δελαπόρτας, αφού όπως ανακοίνωσε ο Φοίβος, η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί.

    Ο αρχηγός των Κρεμαστενών πρόσφερε τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα και αυτό τονίζεται στην ανακοίνωση.

    Αναλυτικά:

    «Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής και ιδιαιτέρως ο πρόεδρος της Ομάδας και πατέρας του μέχρι σήμερα αρχηγού της Άκης Δελαπόρτας, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Δελαπόρτα, στον οποίο και παρέχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όποια ομάδα ο ίδιος επιθυμεί. Πρωτίστως ως πατέρας και στη συνέχεια ως πρόεδρος του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής, ο Άκης Δελαπόρτας – όπως και το σύνολο των μελών του Δ.Σ. της Ομάδας – αναγνωρίζει στο μέγιστο βαθμό τα όσα προσέφερε έως σήμερα ο αρχηγός του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής Γιώργος Δελαπόρτας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του, όποια και εάν είναι αυτά. Δυστυχώς, ο οικονομικός προϋπολογισμός της Ομάδας μας, δεν επιτρέπει την επίτευξη συμφωνίας με τον μέχρι σήμερα αρχηγό της Γιώργο Δελαπόρτα, ο οποίος έχει ήδη δεχθεί αντιπροτάσεις αυξημένων οικονομικών αποδοχών. Ο ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα ποσά που αντιπροτείνονται, ενώ δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να αδικήσει κανέναν εκ των παιχτών που έχουν ήδη συμφωνήσει να αγωνίζονται με την Ομάδα. Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζουμε την προσφορά και το έργο του Γιώργου Δελαπόρτα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη και πάντοτε για εμάς θα αποτελεί μέλος της οικογένειας του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής».