Έκθεση Τοπικής Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου (ΔΕΤΑΠ) σας προσκαλούν  να επισκεφτείτε την έκθεση Τοπικής Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων με τίτλο: FORUMAEGEANCUISINEπου θα λάβει χώρα στις 12-13 Ιουνίου 2015 στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΙΝΙΟΥ στο πλαίσιο της προώθησης της Αιγαιοπελαγίτικης Κουζίνας.

Σκοπός της έκθεσης είναι η καλύτερη προβολή και προώθηση των προϊόντων του Νομού μας σε ελληνικό και τουριστικό κοινό.

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 19:00.

Οι επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος και θα εκθέσουν τα προϊόντα τους δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων & ποτών  και είναι οι κάτωθι:

  • ΑΓΡΙΟΥ ΑΕ, «ΧΙΩΝ – HION»
  • ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., «ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΛΑΔΟΠΙTΤΑ- RODITIKILADOPITTA»
  • ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ, «ΒΑΠ – VAP»
  • Β. ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑΣ ΑΕ, «ΑΙΓΑΙΟΝ – ΑIGAION»
  • ΓΕΩΡΓΟΥΔΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ,“TSIMAS DELICATESSEN”
  • ΔΙΑΚΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡ. – ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΙΤ. Ο.Ε., «ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ – PIEPANTOU»
  • EMERY AE, «ΟΙΝΟΘΗΚΗ EMERY»
  • ΘΥΡΙΑΚΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ, «ΑΛΕΥΡΟΜΥΛΟΙ “TADIMYLIA” – MILL “DIMILIA”»
  • KOYNAKIS WINES,“KOUNAKIS WINES”
  • ΛΟΓΓΟΣ ΜΙΧ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Αφαντενό Παραδοσιακό Μελεκούνι «ΜΙΧΑΛΗΣ»
  • ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΕΒΕ, «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ»
  • ΜΠΟΥΧΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, «ΝΑΤΟΥΡΑ ΝΙΣΥΡΙΑΝΑ – NATURANISYRIANA»
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, «ΤΑ ΧΕΙΡΟΜΥΛΙΑ – ΤΑ XEIROMYLIA»
  • ΠΕΜΠΕ Χ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, «ΑΓΝΟΓΑΛ – AGNOGAL»
  • ΠΙΣΣΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., «ΦΙΛΕΜΑ ΡΟΔΙΩΝ-FILEMARODION»
  • ΟΙΝΑΜΠΕΛΟΣ Α.Ε.,«ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ–TRIANTAFYLLOPOULOSVINEYARDS»
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΪΡ Α.Ε. ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ CAIRS.A.,  “ΚΑΪΡ Α.Ε. –C.A.I.R. S.A.”
  • ΟΙΝΟΠΕΙΟΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ Α. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ – WineFactoryAnastasiaA. Triantafillou

Την έκθεση στηρίζουν : Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

Το Φυτώρια «ΒΑΣΙΛΟΓΙΩΡΓΗ»

Το Καφεκοπτείο «ΚΑΜΠΕΡΗΣ»

Η επιχείρηση ταπετσαρίες επίπλων «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΙΚΑΚΗΣ»

 

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:

  • Παρασκευή 12 Ιουνίου : 18:00 -21:00
  • Σάββατο 13 Ιουνίου       :10:00-20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Υποέργου 9 «Ανάδειξη της γαστρονομίας και της Αιγαιακής κουζίνας στα Δωδεκάνησα», της πράξης με τίτλο «Προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» –  Ε.Π. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου – με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.