Έκθεση Τοπικής Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων
Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου (ΔΕΤΑΠ) σας προσκαλούν να επισκεφτείτε την έκθεση Τοπικής Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων με τίτλο: FORUMAEGEANCUISINEπου θα λάβει χώρα στις 12-13 Ιουνίου 2015 στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΙΝΙΟΥ στο πλαίσιο της προώθησης της Αιγαιοπελαγίτικης Κουζίνας.
Σκοπός της έκθεσης είναι η καλύτερη προβολή και προώθηση των προϊόντων του Νομού μας σε ελληνικό και τουριστικό κοινό.
Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 19:00.
Οι επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος και θα εκθέσουν τα προϊόντα τους δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων & ποτών και είναι οι κάτωθι:
- ΑΓΡΙΟΥ ΑΕ, «ΧΙΩΝ – HION»
- ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., «ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΛΑΔΟΠΙTΤΑ- RODITIKILADOPITTA»
- ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ, «ΒΑΠ – VAP»
- Β. ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑΣ ΑΕ, «ΑΙΓΑΙΟΝ – ΑIGAION»
- ΓΕΩΡΓΟΥΔΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ,“TSIMAS DELICATESSEN”
- ΔΙΑΚΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡ. – ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΙΤ. Ο.Ε., «ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ – PIEPANTOU»
- EMERY AE, «ΟΙΝΟΘΗΚΗ EMERY»
- ΘΥΡΙΑΚΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ, «ΑΛΕΥΡΟΜΥΛΟΙ “TADIMYLIA” – MILL “DIMILIA”»
- KOYNAKIS WINES,“KOUNAKIS WINES”
- ΛΟΓΓΟΣ ΜΙΧ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Αφαντενό Παραδοσιακό Μελεκούνι «ΜΙΧΑΛΗΣ»
- ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΕΒΕ, «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ»
- ΜΠΟΥΧΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, «ΝΑΤΟΥΡΑ ΝΙΣΥΡΙΑΝΑ – NATURANISYRIANA»
- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, «ΤΑ ΧΕΙΡΟΜΥΛΙΑ – ΤΑ XEIROMYLIA»
- ΠΕΜΠΕ Χ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, «ΑΓΝΟΓΑΛ – AGNOGAL»
- ΠΙΣΣΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., «ΦΙΛΕΜΑ ΡΟΔΙΩΝ-FILEMARODION»
- ΟΙΝΑΜΠΕΛΟΣ Α.Ε.,«ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ–TRIANTAFYLLOPOULOSVINEYARDS»
- ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΪΡ Α.Ε. ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ CAIRS.A., “ΚΑΪΡ Α.Ε. –C.A.I.R. S.A.”
- ΟΙΝΟΠΕΙΟΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ Α. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ – WineFactoryAnastasiaA. Triantafillou
Την έκθεση στηρίζουν : Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου
Το Φυτώρια «ΒΑΣΙΛΟΓΙΩΡΓΗ»
Το Καφεκοπτείο «ΚΑΜΠΕΡΗΣ»
Η επιχείρηση ταπετσαρίες επίπλων «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΙΚΑΚΗΣ»
Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
- Παρασκευή 12 Ιουνίου : 18:00 -21:00
- Σάββατο 13 Ιουνίου :10:00-20:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Υποέργου 9 «Ανάδειξη της γαστρονομίας και της Αιγαιακής κουζίνας στα Δωδεκάνησα», της πράξης με τίτλο «Προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» – Ε.Π. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου – με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.