Ύστατο “αντίο” στον Σταμάτη Γιαννακάκη από την οικογένεια του ΑΕΡΑ

Συλλυπυτήρια ανακοίνωση για τον χαμό παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου, Σταμάτη Γιαννακάκη εξέδωσε ο ΑΕΡΑ.

Αναλυτικά:

Μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σταμάτη Γιαννακάκη, πατέρα του εν ενεργεία ποδοσφαιριστή μας Χρήστου Γιαννακάκη συνήλθε το Δ.Σ σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία 2. Να κατατεθεί το ποσό των 300 ευρώ προς ανακούφιση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας στη μνήμη του εκλιπόντος 3. Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του 4. Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο

Ο Σταμάτης τίμησε με την παρουσία την τοπική μας κοινωνία και υπήρξε αγαπητός από όλους τους συγχωριανούς μας. Με την παρουσία του μέσα στα γήπεδα φορώντας την φανέλα της αγαπημένης μας ομάδος αγαπήθηκε όσο λίγοι ποδοσφαιριστές και θα αποτελεί για πάντα ξεχωριστό παράδειγμα προς μίμηση.

Έλαμψε μέσα στα γήπεδα για το ήθος και τον ξεχωριστό του χαρακτήρα, κάνοντας πράξη το ευ αγωνίζεσθαι.

Υπήρξε υπόδειγμα οικογενειάρχη και ανθρώπου που σε όλη τη διάρκεια της ζωής του τήρησε τις αρχές & αξίες ενός συνετού και καλού ανθρώπου.Υπηρέτησε το κοινωνικό σύνολο πάντα με αγάπη και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο του.Ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συγχωριανούς του σε όποια θέση και αν βρισκόταν.

Σταμάτη η παρουσία σου θα μείνει για πάντα ανεξίτηλα γραμμένη στην μνήμη όλων μας. Καλό σου ταξίδι.

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Καλυθιών εκφράζουν συλλυπητήρια στην οικογένεια του για τον αναπάντεχο χαμό του Σταμάτη.