Απάντηση Φοίβου στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ

Με αφορμή το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων, ο πρόεδρος του Φοίβου, Άκης Δελαπόρτας απάντησε στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Σέργιο Αϊβάζη.

Αναλυτικά:

Κύριε Αϊβάζη, δεν επιθυμούμε τη συνέχιση της αντιπαράθεσής μας, αλλά αδυνατούμε να μην απαντήσουμε για τελευταία φορά (… εκτός και εάν προκληθούμε εκ νέου).

Αναφέρετε ότι λάβατε το αίτημά μας για παροχή βοήθειας στο τουρνουά που διοργανώσαμε προς τιμήν των αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών μας, ενώ το Δ.Σ. του ΔΟΠΑΡ θα συνεδρίαζε την επόμενη Δευτέρα.

Αποδεχόμενοι αυτό που ισχυρίζεστε, διερωτόμαστε πως εσείς αποφασίσατε μόνος σας και το μεταφέρατε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο της ομάδας μας, ότι δεν θα προσφέρετε τίποτα σε αυτό το τουρνουά, παρά μόνο δίκτυα και γι’ αυτά βλέπουμε…

Τόσο δημοκρατικά λειτουργεί ο ΔΟΠΑΡ που αποφασίσατε από μόνος σας; Τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Εκτιμούμε ότι δεν είναι τυχαίο ότι τα προβλήματα στο ΔΟΠΑΡ ανακύψανε με την ανάληψη των καθηκόντων σας.

Υποστηρίζετε ότι οι οικονομικές δυνατότητες του ΔΟΠΑΡ είναι μειωμένες, αλλά εάν κάνετε μία απλή μαθηματική πράξη, θα διαπιστώσετε ότι 5 αερόμπαλες των 5 ευρώ, κοστίζουν 25 ευρώ (!) και αυτό δεν είναι – κατά γενική ομολογία – μεγάλο ποσό… Εάν σκεφτείτε μάλιστα, ότι εκδηλώσεις Συλλόγων της Ρόδου, κοστολογούνται στις 3.000 ευρώ!

Ο Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής δεν είναι επαίτης. Είμαστε μία ομάδα που εμπνέει σεβασμό. Ο Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Πρόεδρε στο ΔΟΠΑΡ έρχονται και παρέρχονται…

Υ.Γ. (1) Σε ότι αφορά σε παλιές χρηματοδοτήσεις που υπονοείτε, σας καλούμε να ανοίξετε τα βιβλία σας, ώστε να διαπιστώσετε με τι ποσά έχουμε χρηματοδοτηθεί ως ομάδα.

Υ.Γ. (2) Σε μία επόμενη διοργάνωσή μας, θα φροντίσουμε να αναδείξουμε την … πατάτα (!), μήπως και λάβουμε κάποια χρηματοδότηση, αφού δράσεις μόνο τέτοιου τύπου φαίνεται να στηρίζετε.

Υ.Γ. (3) Ευχαριστούμε τις 13 ομάδες και τα 400 παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά που διοργανώσαμε και ελπίζουμε ο Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, να είναι το τελευταίο πρόβλημα της θητείας του κ. Αϊβάζη.

Εκ της Διοικήσεως
Ο πρόεδρος
Άκης Δελαπόρτας