Παραμονή Ρεκλείτη και αποχώρηση Γκινή στον Ιάλυσο

Στο ρόστερ του Ιάλυσου διατηρείται και ο Βαγγέλης Ρεκλείτης, αφού ο έμπειρος μέσος τα βρήκε με την διοίκηση του συλλόγου και ακολούθησε τον δρόμο των Σπάρταλη και Παφιάκη.

Αντίθετα, παρελθόν από τους τοξοβόλους αποτελεί ο Φανούρης Γκινής που θα αναζητήσει το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ανακοίνωση για Ρεκλείτη:

«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ρεκλείτη. Ο 26χρονος μέσος θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην οικογένεια του Ιάλυσου.
Ο ίδιος δήλωσε: 
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τα βρήκαμε τόσο γρήγορα με την ομάδα καθώς και εγώ και η διοίκηση θέλαμε να παραμείνω. Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα και εύχομαι να πάνε όλα καλά και την νέα χρονιά».

Ανακοίνωση για Γκινή:

«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει, την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φανούρη Γκινή, ύστερα από την συνάντηση που είχε με τη διοίκηση. Το Δ.Σ ευχαριστεί τον 32χρονο μεσοεπιθετικό για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο για το μέλλον».