Σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα στον Άρη με επικεφαλή τον Σφυριαλλά

Ο νεαρός επιχειρηματίας, Τσαμπίκος Σφυριαλλάς είναι ο άνθρωπος που βγήκε μπροστά στην κρίσιμη καμπή του Άρη Αρχαγγέλου και θα αναλάβει την προεδρία του συλλόγου.

Όπως είχαμε γράψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ, οι Αρχαγγελίτες είχαν βρει ορισμένα πρόσωπα για να επωμιστούν το… βάρος της ομάδας και οι κιτρινόμαυροι να κατέβουν κανονικά στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Πλέον βρέθηκε και ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Φουτούλη στον προεδρικό θώκο του σωματείου και αυτός είναι ο Τσαμπίκος Σφυριαλλάς που αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντα του.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο νεαρός επιχειρηματίας ήταν πρόεδρος στον Άρη 2013, σε μία χρονιά όπου τα πιτσιρίκια των κιτρινόμαυρων να πήγαν εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, ενώ πλέον θα αναλάβει την μεγάλη ομάδα.

Ήδη έχουν αρχίσει οι… εργασίες για τη νέα σεζόν, αφού άπαντες γνωρίζουν πολύ καλά ότι χάθηκε αρκετός πολύτιμος χρόνος.

Είναι δεδομένο πως από τον Άρη 2013 θα πάρουν…. Προαγωγή στην πρώτη ομάδα αρκετοί ποδοσφαιριστές, αφού ο ’13 δεν θα υφίσταται.

Άλλωστε στόχος της νέας διοίκησης είναι η αξιοποίηση των νεαρών ντόπιων ποδοσφαιριστών και θα υπάρξει ραντεβού με τους πιο έμπειρους παίκτες, προκειμένου να πειστούν να παραμείνουν στο ρόστερ.

Για τα μεταγραφικά, αρκετά ονόματα έχουν κυκλοφορήσει, κυρίως ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν παλαιότερα στον Άρη, ωστόσο αυτό που προέχει είναι να γίνει το πρώτο βήμα με τις ανανεώσεις και τις προωθήσεις των νεαρών παιδιών.