Διπλό χτύπημα με Γαργάλη και Μανώλαγκα από τον Διαγόρα

Δύο νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους τα προηγούμενα χρόνια στα γήπεδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου και έχουν περιθώριο εξέλιξης, απέκτησε ο Διαγόρας, σύμφωνα με πληροφορίες του fmtop.gr.

Ο «γηραιός» έφτασε σε συμφωνία με τους Χρήστο Γαργάλη και Νίκο Μανώλαγκα που θα ενισχύσουν την αμυντική γραμμή και την θέση «1» αντίστοιχα.

Πρόκειται για δύο πολύ καλές προσθήκες των κυανέρυθρων, με τον Γαργάλη να έχει ενεργό ρόλο στον Φοίβο την περασμένη αγωνιστική περίοδο και στον ΑΕΡΑ τα προηγούμενα χρόνια απ’ όλους «ξεπήδησε» και ξεχώρισε με το ταλέντο του.

Απ’ την άλλη ο Μανώλαγκας αποτελεί έναν ανερχόμενο γκολκίπερ που τα προηγούμενα χρόνια έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και έχει αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες με την φανέλα του Διαγόρα, με τον οποίο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήμα και επιστρέφει μετά το πέρασμα του από Διγενή και Φοίβο.

Προσεχώς αναμένονται ανακοινώσεις από τον Διαγόρα που ενισχύεται ακόμα περισσότερο μετά τις προσθήκες των Μαριά, Γκινή, Γεωργιάδη και Παλάζη.

Γυμναστής ο Μαντικός, προπονητής τερματοφυλάκων ο Αλεξανδρίδης

Επίσης στον «γηραιό» γυμναστής θα είναι τη νέα σεζόν ο Νίκος Μαντικός, ένας από τους πιο καταξιωμένους στο είδος του στο νησί μας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Αλεξανδρίδης.