Σήκωσε μισό εκατομμύριο για να γλιτώσει το «κούρεμα» και του τα πήραν όλα διαρρήκτες!

Με μαύρο δάκρυ κλαίει ένας 50χρονος από τη Ρόδο, ο οποίος έβγαλε από την τράπεζα το αστρονομικό ποσό των 550.000 ευρώ φοβούμενος το Grexit αλλά έπεσε θύμα διάρρηξης και τα έχασε όλα.

Ο ιδιοκτήτης μπακάλικου από την περιοχή της Κοσκινού ήταν περιχαρής τις προηγούμενες μέρες καθώς πρόλαβε τα capital controls και έκανε ανάληψη όλων των χρημάτων το, προβλέποντας την τραπεζική κρίση που επακολούθησε.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες έσπευσε με σταδιακές αναλήψεις από λογαριασμό του στην Εθνική Τράπεζα, να βγάλει τα χρήματα του φοβούμενος τις συνέπειες από το στράγγισμα των πιστωτικών ιδρυμάτων από τον ΕLA.

Ωστόσο, δεν είχε υπολογίσει στους αετονύχηδες που παραμόνευαν για να του αρπάξουν τους κόπους μιας ζωής.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης έρευνα για τον εντοπισμό των αγνώστων δράστων που διέρρηξαν το σπίτι του, αφαιρώντας από μέσα τη λεία μαμούθ.

Η καταγγελία έγινε στην Ασφάλεια Ρόδου η οποία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι, προκειμένου να βρει κάποιο ίχνος που θα οδηγήσει στην σύλληψη τους.

Μάλιστα, η περίπτωση αυτή δεν είναι η μοναδική στο νησί,  αφού άλλες 150.000 ευρώ έκαναν φτερά από σπίτι ηλικιωμένου σε άλλο χωριό της Ρόδου, το τελευταίο διήμερο.

Οι αστυνομικές αρχές προειδοποιούν ότι οι συμπολίτες μας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις ημέρες και να παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στις οικείες τους ή στις επιχειρήσεις τους για την αποτροπή τέτοιων φαινομένων.

kontranews.gr