Μαθιός: “Πιστεύω θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος”

Ο πρώτος σκόρερ των ”τοξοβόλων” ρωτήθηκε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο, την περσινή ονειρική σεζόν, τη χρονιά που έρχεται στη Γ’ Εθνική, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα, αναφέροντας ”ο κόσμος είναι η δύναμη του Ιάλυσου”!

Την Τετάρτη (1/7), ο Ιάλυσος ανακοίνωσε τα ευχάριστα, προχωρώντας στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Μαθιό! Μια ημέρα μετά, τοΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, επικοινώνησε με τον… mr GOAL των νησιωτών και τον ”ανέκρινε”. Ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου, μας μίλησε για όλους και για όλα: για τη συμφωνία ανανέωσης με τη διοίκησητην περσινή ονειρική – αλλά μαραθώνια – σεζόντη χρονιά που έρχεται στη Γ’ Εθνική, ενώέστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Πριν, όμως, διαβάστε όλα όσα μας είπε, ας υπενθυμίσουμε πως ο Μαθιός στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του και δεύτερος του 2ου ομίλου, σημειώνοντας συνολικά 25 τέρματα! Στα πλέι-οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ακόμα τρεις φορές, ενώ ισάριθμα γκολ σημείωσε και στους καθοριστικούς αγώνες μπαράζ-ανόδου.

Ο βραχύσωμος επιθετικός ήταν και ο πρωταγωνιστής στον τελικό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, με αντίπαλο την Ρόδο, καθώς άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό ανάποδο ”ψαλίδι”, ενώ στην συνέχεια έδωσε την ασίστ για να διαμορφωθεί το τελικό 2-0.

Για όλα τα παραπάνω επιτεύγματα του ανταμείφθηκε, καθώς η διοίκηση του Ιάλυσου, φρόντισε να τον ”δέσει” με νέα συμφωνία, για την οποία μας είπε: ”Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με την ομάδα. Το ήθελα πολύ γιατί ο Ιάλυσος δουλεύει επαγγελματικά και, πίστεψε με, ακόμα και από ομάδες Α’, Β’ Εθνικής η οργάνωση του είναι ανώτερη. Αυτό είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή και μου έδωσε το κίνητρο να παραμείνω στην ομάδα κάτι που έπραξα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε για άλλη μια χρονιά και θα συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία”. Όσο για για τους στόχους που θέτει, αυτός και η ομάδα του, εν όψει της νέας σεζόν, στο πρωτάθλημα – πλέον – της Γ’ Εθνικής, ο ικανός επιθετικός εξηγεί: ”Καταρχήν είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο, με μεγάλες και ιστορικές ομάδες. Αυτό από μόνο του είναι πάρα πολύ όμορφο για εμάς και μας δίνει κίνητρο. Οι στόχοι του Ιάλυσου είναι να κάνουμε μια καλή πορεία και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχουμε μια πάρα πολύ δυνατή έδρα, με πάρα πολλούς φίλαθλους και δύσκολα θα περάσουν ομάδες από το νησί. Πιστεύω θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αλλά αυτό θα γίνει με αρκετή δουλειά και υπομονή. Το θετικό και το σημαντικό είναι πως στον Ιάλυσο υπάρχει εξαιρετικό κλίμα, λειτουργούμε όλοι ως ομάδα και είμαστε μια οικογένεια”.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για την περσινή ονειρική, αλλά μαραθώνια, σεζόν. ”Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη και κουραστική… Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να κατακτήσουμε τα πάντα και όλη αυτή η κούραση πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Υπάρχει ικανοποίηση για τα όσα πετύχαμε και έχουμε ένα χαρούμενο καλοκαίρι μπροστά μας. Σύντομα όμως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για την επόμενη σεζόν και το μέλλον. Θέλω να επισημάνω βέβαια εδώ ότι το πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Άλλωστε έχουν έρθει ποδοσφαιριστές επιπέδου Α’ και Β’ Εθνικής και εμείς, μπροστά σε μεγάλες ιστορικές ομάδες, όπως ο Διαγόρας και η Ρόδος, καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Στα μπαράζ ανόδου πιστεύω ήμασταν μακράν η καλύτερη ομάδα. Άλλωστε οι πέντε νίκες και η μια ισοπαλία τα λένε όλα…”, ήταν τα λόγια του.

Για το φινάλε, αφήσαμε το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Μαθιός, μέσω τουΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, στον κόσμο του Ιάλυσου. ‘‘Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο μας είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά και θα δώσουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους. Θέλω να τους καλέσω να είναι κοντά μας και δίπλα μας, γιατί ο κόσμος είναι η δύναμη του Ιάλυσου…”, μας τόνισε χαρακτηριστικά. Και εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο…

pamebala.gr