Πιστός στα… κιτρινόμαυρα ο Στελλάς

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας για την παραμονή των παικτών του υπάρχον ρόστερ και ο πρώτος που συμφώνησε να παραμείνει στους κιτρινόμαυρους και τη νέα σεζόν είναι ο Κυριάκος Στελλάς.

Ο νεαρός πορτιέρο που τα τελευταία δύο χρόνια υπερασπίζεται με επιτυχία την εστία του «Αγίου», απάντησε αμέσως θετικά στην πρόταση συνεργασίας που του έγινε και μένει για τρίτη διαδοχική σεζόν κάτοικος Μαλώνας.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Κυριάκο Στελλά που θα μείνει στην ομάδα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την κιτρινόμαυρη φανέλα».

Ο άλλοτε γκολκίπερ του Εθνικού Αρχίπολης έκανε δηλώσεις για την παραμονή του στην ομάδα και τόνισε τα ακόλουθα:  «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία μου με τον Άγιο Γεώργιο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν άλλη μια χρονιά στο πρόσωπο μου. Ο Άγιος είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω και πραγματικά το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στ’ αποδυτήρια δεν μου έδωσαν περιθώρια για σκέψεις αποχώρησης. Απ’ την πλευρά μου υπόσχομαι και εγώ να δουλέψω σκληρά για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της. Κλείνοντας, να ευχαριστήσω τους συλλόγους που έδειξαν ενδιαφέρον να με αποκτήσουν. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σ’ όλους».