«Κιτρινόμαυρος» και τη νέα σεζόν ο Πονιάς

Η διατήρηση του περσινού βασικού «κορμού» είναι ο αρχικός στόχος για την διοίκηση του Αγίου Γεωργίου και μέχρι στιγμής τα… πάει περίφημα, αφού ο Μανώλης Πονιάς είναι ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που απάντησε θετικά στην πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας του και μένει στην ομάδα της Μαλώνας.

Μάλιστα αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που πέρυσι είχε βασικό ρόλο στους κιτρινόμαυρους και έκανε την διαφορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής με το πάθος και την εμπειρία του.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει να παραμονή του Μανώλη Πονιά στο έμψυχο δυναμικό. Για δεύτερη χρονιά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα προσφέρει τις υπηρεσίες στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του, ο Μανώλης Πονιάς τόνισε τα ακόλουθα: «Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά , ιδιαίτερα τον συμπαίκτη μου Χατζημανώλη Μανώλη και τον προπονητή Χατζησταμάτη Γιάννη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, νιώθω πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην ομάδα για ένα ακόμη χρόνο. Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν».