Στον Ατρόμητο ο Τριμμάτης

Εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις του με τον ΑΟ Δικαίου και με την μικτή Δωδεκανήσου ο Αντώνης Τριμμάτης έκανε το πρώτο «άλμα» στην καριέρα του αφού από σήμερα ανήκει και επίσημα στο ρόστερ του Ατρόμητου.

Ο νεαρός σέντερ φορ για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες της Super League είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Ατρόμητο απ’ τις αρχές του Απρίλη, όντας προσωπική επιλογή του υπεύθυνου ακαδημιών κυρίου Αποστόλου και σήμερα υπέγραψε και επίσημα. Ο 16χρονος θα αγωνίζεται στην Κ17 της ομάδας του Περιστερίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο giafkasports.gr

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ και ιδιαίτερα τον Σέργιο Γιαλίζη για την ομαλή διεξαγωγή της μεταγραφής μου στον Ατρόμητο Περιστερίου. Ακόμη το τεχνικό τιμ και όλους τους συμπαίκτες μου(ανδρικό & εφηβικό).Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Κ.Μανόλη Γουλόπουλο,κ.Σάκη Στεφαδούδο, κ.Στάθη Γκουντελίτσα και κ.Γιάννη Μανούσογλου. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους προπονητές μου της μικτής κ.Θεόδωρο Θεοδώρου και κ.Γιώργο Μποσγανά για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου έδωσαν να αγωνιστώ στην μικτή Δωδεκανήσου, να με δουν και να ενδιαφερθούν για μένα αρκετές μεγάλες ΠΑΕ. Ευχαριστώ και σένα κ.Γιώργο Πίτση για την στήριξη και όλους τους συνεργάτες του giafkasports για τις υπέροχες φωτογραφίες όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος θα πω το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γονείς μου που είναι πάντα δίπλα μου, με στηρίζουν και έκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα».

giafkasports.gr