“Έφυγε” ο αιώνιος πρόεδρος του Ανταγόρα, Γιώργος Νάκης

Σε ηλικία 69 ετών ο άλλοτε πρόεδρος του Ανταγόρα, Γιώργος Νάκης άφησε την τελευταία του πνοή και σκόρπισε θλίψη στον χώρο του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, αφού αποτελούσε αγαπητό άτομο στο νομό μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΔ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ. εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στις δύο μεγάλες αγάπες του κ.Νάκη Γιώργου ,στον Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κώ και της οικογένειάς του ,η απώλεια του είναι μεγάλη.Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο.

Συλλυπητήριο από Φοίβο:

Ο Γιώργος ήταν φίλος, συνοδοιπόρος, ήταν ένας πραγματικά καλός άνθρωπος. Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ας αναπαυτεί η ψυχή του. Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, δεν θα τον λησμονήσει ποτέ και πάντοτε θα θυμάται την ανιδιοτελή προσφορά του και την καλοσύνη του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Συλλυπητήριο Ανταγόρα:

Η διοίκηση,ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Σ. Αναγόρα Κω εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γεωργίου Νάκη ,ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στο σύλλογο επί σειρά ετών.

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΚΩ.

Συλλυπητήριο Ιπποκράτη:

 Ο Α.Σ Κώων ο Ιπποκράτης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Νάκη. Ένας άνθρωπος του αθλητισμού που είχε προσφέρει πολλά κυρίως στον Ανταγόρα αλλά είχε βοηθήσει και όλα τα σωματεία “έφυγε” από κοντά μας κάνοντας τον χώρο του αθλητισμού να φαίνεται φτωχότερος. Καλό ταξίδι κύριε Γιώργο”.