Ο Ψωμιάδης άσος του Φοίβου

Ο Φοίβος πήρε τον Μιχάλη Ψωμιάδη σε αντικατάσταση του Μιχάλη Κεφάλα που κατέληξε στη Ρόδο.

Στις 25 Ιουνίου το fmtop.gr σας είχε ενημερώσει για την κίνηση αυτή, αφού ο έμπειρος πορτιέρο βρίσκονταν πρώτος στην λίστα του Κώστα Πάττα για την θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Η ανακοίνωση του Φοίβου αναφέρει:

“Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Μιχάλη Ψωμιάδη, που θα αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, για την ομάδα μας. Ο Μιχάλης Ψωμιάδης, 31 ετών, έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες, στην πορεία της καριέρας του. 
Ο Μιχάλης Ψωμιάδης, θα αγωνίζεται στο πλευρό του Κώστα Πάττα, προπονητή της ομάδας του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, όντας για δεύτερη συνεχή χρονιά «αθλητικός κάτοικος» της νήσου Ρόδου. Ο ίδιος έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Πανσερραϊκός, η Κέρκυρα, Νίκη Βόλου κ.α. Ο προπονητής του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής Κώστας Πάττας, εγγυάται για τον Μιχάλη Ψωμιάδη, με τον οποίο και γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια υπηρέτησής τους στην ομάδα της Ρόδου. 
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, τον καλωσορίζει, του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, δύναμη, αγωνιστικότητα και ομοψυχία”.