Δόθηκε παράταση στην αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων 

Παρατείνεται μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 η προθεσμία αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων με κοινή Υπουργική απόφαση, για την οποία ενημερώθηκαν οι Ομοσπονδίες. Η ΕΠΣΔ για το θέμα εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση.

“Με κοινή υπουργική απόφαση που συνυπογράφουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μαρδάς, ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νικόλαος Βούτσης, ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς και ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής, παρατείνεται έως 8 Φεβρουαρίου 2016 η προθεσμία για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας.

Αξίζει πάντως να ενημερώσουμε ως Ε.Π.Σ.Δ. πως στο ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα που λάβαμε η Ε.Π.Ο. διευκρινίζει τα εξής:

Σύμφωνα με επίσημη, μέσω Δελτίου Τύπου της Γ.Γ.Α., ενημέρωση έχει υπογραφεί κοινή υπουργική απόφαση με την οποία παρατείνεται η προθεσμία για την αδειοδότηση των γηπέδων έως τις 08 Φεβρουαρίου 2016. Εξετάζουμε καθημερινά τη δυνατότητα να βρούμε που έχει δημοσιευθεί η Υπουργική Απόφαση και να σας τη διαβιβάσουμε αλλά μέχρις στιγμής δεν έχει γίνει κατορθωτό. Μόλις την έχουμε στη διάθεσή μας θα σας τη διαβιβάσουμε αμέσως ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015/2016″.