“Χάλασε” του Μπαϊρακτάρη, “πυροδοτεί” το μπαμ με Πελέκη ο Αστέρας Μασσάρων

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Πελέκη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αστέρας Μασσάρων που ωστόσο “έχασε” τον Μάριο Μπαϊρακτάρη.

Οι Μασσαρενοί τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε επικοινωνία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή που είναι γνωστός στο τοπικό μας ποδόσφαιρο από την παρουσία του σε Ρόδο, Ιάλυσο, αλλά και Άρη Αρχαγγέλου, την φανέλα του οποίου φόρεσε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συνεργασία και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πελέκη στον Αστέρα, οι κυανόλευκοι ενισχύονται πολύ σημαντικά μ’ έναν ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή (με παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες) που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις στην άμυνα και στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αντίθετα, ένας άλλος ποδοσφαιριστής που πέρυσι αγωνίστηκε στον Άρη, ο Μάριος Μπαϊρακτάρης, παρότι συμφώνησε να φοράει την φανέλα με το αστέρι στο στήθος, εν τέλει αυτό δεν θα γίνει, καθώς οι Αρχαγγελίτες έβαλαν… φρένο στην μετακίνηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στους κιτρινόμαυρους.