Τσελεπίδης, Κατσιδώνης, Κούρος και Παπαοικονόμου στο «στόχαστρο» του Άρη

Στον Αρχάγγελο κινούνται μεθοδικά για την ενίσχυση του ρόστερ και μετά τις πρώτες κινήσεις και τις ανανεώσεις, έχουν βάλει στην μεταγραφική τους λίστα τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα οι κιτρινόμαυροι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται σε επαφή με τους Μιχάλη Τσελεπίδη, Δήμο Παπαοικονόμου, Μιχάλη Κατσιδώνη και Σάββα Κούρο.

Για τους δύο πρώτους, στόχος είναι η επιστροφή στον Αρχάγγελο, αφού αμφότεροι έχουν αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Πρόκειται για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην άμυνα και την μεσαία γραμμή, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίζονταν και οι δύο με την φανέλα του Κλεόβουλου.

Όσον αφορά τον Κατσιδώνη, ο άλλοτε στόπερ του ΑΕΡΑ και της Δόξας, έχει ακούσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων για να τον αποκτήσουν, ωστόσο μία απ’ αυτές που «παίζει» δυνατά για την απόκτηση του είναι ο Άρης που θέλει να ενισχύσει την άμυνα του.

Τέλος, η περίπτωση του Σάββα Κούρου, επίσης είναι μία εξαιρετική επιλογή για τους Αρχαγγελίτες και με δεδομένο πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει στα Μαριτσά, ο Αρχάγγελος φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός του.