“Μπαμ” με Μποϊλή ο Αντίμαχος, τα τυπικά για Σωτίρι

Σχεδόν δέκα ημέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία του Αντίμαχου οι «κόκκινοι» κατάφεραν να ολοκληρώσουν μια σπουδαία μεταγραφή αφού απέσπασαν το «ναι» του Μάκη Μποϊλή που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του ΑΟ Δικαίου.

Ο 35χρονος ενισχύει έτσι την επιθετική γραμμή των «κόκκινων» δίνοντας ταχύτητα, εμπειρία και φυσικά αποτελεσματικότητα.

Ο Αντίμαχος δείχνει να πηγαίνει βάση σχεδιασμού και με βάση τα όσα προκύπτουν απ’ το ρεπορτάζ αναμένεται μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας να έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Οι λεπτομέρειες έχουν απομείνει για να φορέσει την φανέλα του Αντίμαχου και ο Ντάνιελ Σωτίρι ενισχύοντας έτσι την αμυντική γραμμή των «κόκκινων» που φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Ο 21χρονος αμυντικός συναντήθηκε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας με μέλη του τεχνικού τιμ και είδε θετικά την πρόταση του Αντίμαχου για να συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Έχοντας πλέον στις «πλάτες» του ένα πρωτάθλημα με τον ΑΟ Δικαίου , μια χρονιά στην Δ’ Εθνική και την περσινή σεζόν που οι «κυανόλευκοι» τερμάτισαν τρίτοι ο Σωτίρι, (που υπηρετεί παράλληλα την στρατιωτική του θητεία) παρόλο το νεαρό της ηλικίας έχει την απαραίτητη εμπειρία για να βοηθήσει τους «κόκκινους» στους στόχους που έχουν θέσει.

giafkasports.gr