Στην “αγκαλιά” του Παναθηναϊκού ο Κούτρης

Η στήλη του sport24, “24ο Ευαγγέλιο” του Ευάγγελου Μίχου, αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον Ροδίτη ποδοσφαιριστή, Λεονάρντο Κούτρη που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Εργοτέλη και αποτελεί μεγάλο ταλέντο.

Αναλυτικά:

Το “24ο Ευαγγέλιο” του Ευάγγελου Μίχου, αποκαλύπτει το φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Κούτρη αλλά και το πράσινο πλάνο για τον άσο του Εργοτέλη.

Αποτέλεσε μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες της Super League αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πάρει το προβάδισμα για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το το “24ο Ευαγγέλιο” για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη έχοντας μάθει και λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.

O Λεονάρντο Κουτρης του Εργοτέλη, που οπως διερρευσε πριν λιγες ημερες είναι στην αγκαλιά του ΠΑΟ,αποτέλεσε μεταγραφικό μήλον της εριδος…

Συγκεκριμένα,ο 20χρονος διεθνής Ελληνοβραζιλιανος μεσοαμυντικος, διεκδικήθηκε από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ αλλά και ΠΑΟΚ…

Σύμφωνα με την μανατζερικη πιάτσα & οι 3 μεγάλες Σουπερλιγκατες ομάδες “κτυπησαν” την πόρτα του Εργοτέλη,που τον κοστολογησε με 250.000 €…

Για τους…ειδικούς ο Κουτρης είναι “hotshot”οσον αφορά τα νέα ταλέντα του ελλην.ποδοσφαίρου & μπορεί να κάνει καριέρα ως αριστερος μπακ χαφ.

Ακούγεται πως ο ΠΑΟ θα τον αφήσει 1χρόνο στον Εργοτέλη ενώ στην Κρήτη μιλάνε για ειδικές σχέσεις” μεταξύ τους εξ του & Βελιτς στον πάγκο του.