Τεράστια επιτυχία για την Εθνική Ελλάδος Γκολφ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Εθνική Ελλάδος GOLF καταλαμβάνοντας την 

1η θέση μεταξύ 12  Ευρωπαϊκών ομάδων Golf, στους αγώνες EUROPEAN  TEAM SHIELO CHAMPIONSHIP, που έγιναν στο Private της Βουλγαρίας στις 28/07 -02/08/2015.

 

Στην  τετραμελή ομάδα της Εθνικής Ελλάδος, συμμετείχε και ως αρχηγός της,  ο Ροδίτης αθλητής Σταμάτης Καβάδας, πρώην πρωταθλητής Ελλάδας, μαζί με τους Νικόλαο Ευθυμιάδη, Δημήτρη Ροκαδάκη, Βασίλη Κουμπάκη  των οποίων η  απόδοση ήταν άριστη….

 

Με  τη νίκη αυτή η  Εθνική Ελλάδος GOLF προκρίνεται και για τη συμμετοχή της στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του 2016,  και θα υπερασπιστεί και τον τίτλο της !

Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Golf κ. Θωμάς Τόκας, ο οποίος ήταν και ο αρχηγός της αποστολής,  συνεχάρη τόσο τον Σταμάτη Καβάδα για τη συμμετοχή  και την απόδοση του, όσο και τον Χρήστο Γαμβρύδη Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Golf Αφάντου Ρόδου, στη δύναμη που οποίου ανήκει ο αθλητής.

Στην τελική φάση των αγώνων η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με την ομάδα της Βουλγαρίας, η οποία ήταν και η διοργανώτρια χώρα, την οποία και κέρδισε, καταλαμβάνοντας την 1η θέση.

 

Η επιτυχία αυτή είναι η μεγαλύτερη στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Golf.

Να σημειωθεί ότι  στην εξαμελή Ελληνική Εθνική Ομάδα Golf συμμετέχει και άλλος αθλητής του Ομίλου Αφάντου Ρόδου, ο Μιχάλης Ανθούλας, ο οποίος δε συμμετείχε στο συγκεκριμένο αγώνα, λόγω της αριθμητικής σύνθεσης της Εθνικής ομάδας.

Συγχαρητήρια στους Αθλητές και στους προπονητές τους.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ GOLF ΑΦΑΝΡΟΥ ΡΟΔΟΥ