Καλά στοιχεία από Φοίβο, Κλεάνθη στο ισόπαλο μεταξύ τους φιλικό

Περισσότερο της επιθετικές τους αρετές έδειξαν Φοίβος και Κλεάνθης στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Κρεμαστής ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 2-2.

Στην αναμέτρηση αυτή οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετούς ποδοσφαιριστές και άλλαξαν αρκετά σχήματα, πειραματιζόμενοι εν όψει της νέας σεζόν.

Οι Παραδεισιώτες ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με το σουτ του Αγγελάκη στο 25ο λεπτό, αλλά στην επανάληψη (60’) ο Φτάκλας ισοφάρισε σε 1-1 και ο Πάττας έδωσε το προβάδισμα στον Φοίβο, που το… έχασε στο 90’ χάρις το τέρμα του νεαρού Αρίφη.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Βούλγαρη, Ζανεττίδης

Συνθέσεις:

Φοίβος: Φαρμακαλής, Κοντόγιαννος, Πομπού, Σαλαμαστράκης, Φελεγκάκης, Μαίλης, Αργέντης, Αξιώτης, Κολιοκώστας, Ορφανίδης, Δράκος (Ψωμιάδης, Ντόστι, Μπιγκό, Τζεμαλάϊ, Δημητρόπουλος, Κουδούνης, Φτάκλας, Πάττας, Μήτρου, Γιατσάτσος, Τσουβαλάς, Πανταζόπουλος Καστρινάκης)

Κλεάνθης: Βαρέλης, Καρίκης, Γρηγοριάδης, Δαλκίδης, Νίκανδρος, Πελέκης, Γιαννίκος, Αλεξανδρίδης, Σκόρπος, Αγγελάκης, Θάνος (Ντάνης, Φουσάτζια, Αποστολόπουλος, Κατσούλης, Μπαγιολάρι, Σορωνιάτης, Σαίτης, Αρίφης)