Καλό “κυανέρυθρο” ξεκίνημα, έδειξε βελτίωση ο Άρης

Στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στο γήπεδο Αρχίπολης, ο Διαγόρας επικράτησε με 1-0 του Άρη Αρχαγγέλου και έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία, την ίδια στιγμή που και οι κιτρινόμαυροι ήταν σαφέστατα βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο τους ματς.

Το γκολ της νίκης για το συγκρότημα του Μιχάλη Τσιβρινή σημείωσε ο Γαργάλης στο 85ο λεπτό με κοντινό πλασέ, μετά από μπαλιά του Καραγεωργίου.

Δύο δοκάρια είχαν οι κυανέρυθροι με τον Γεωργιάδη, ενώ οι προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν αρκετούς ποδοσφαιριστές και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Θεοδωρής, Τάσσης

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Δαρζέντας, Πεταυράκης, Καρπαθάκης, Μαριάς, Φωτεινής, Παϊζάνος, Γεωργιάδης, Καλημέρης, Κιοσέογλου, Μπαούρης, Μπερνιδάκης (Σαμολαδάς, Παλάζης, Διακάκης, Καραγεωργίου, Γαργάλης, Κόρλος, Κανάρης, Πετράς, Κυπριώτης, Κουρούνας, Βισβίκης, Γκρίζης)

Άρης: Μελαχρινός, Ζαρκαδούλας, Γιαννιού, Μαγιόγλου, Σταμούλης, Συμεωνίδης, Λαμπριανός, Δημητριάδης, Χατζησάββας, Μαρκόπουλος, Μπαϊρακτάρης (Καραγιάννης, Σιέχ, Τσελεπίδης, Κοτσίκος, Νικηταράς, Χατζηνικόλας, Δήμας, Πίτσης, Μαυριός, Παρδαλός, Γεωργάς)