Ροδίων Άθλησις: Εις το επανιδείν Ρούλα…

Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν , έτσι και τώρα μετά από πανέμορφες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις , αποχαιρετούμε την εξαιρετική αθλήτρια , αλλά και πάνω από όλα εξαιρετικό άνθρωπο , Ρούλα Μαλούκου .Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για την πρόσχαρη και χαμογελαστή κάθε στιγμή της ημέρας Ρούλα , είναι ένα αφιέρωμα για την σπουδαία της πορεία στον χώρο του βόλεϊ.

Η 25χρονη Ρούλα Μαλούκου , κατάγεται από την Λαμία και βλέπει τον κόσμο από το 1,83.Ξεκίνησε το 2001 στην  Α.Π.Σ. Φθία Λαμίας , όπου εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2008, ενώ παράλληλα , το 2003 συμμετείχε με την εθνική νεανίδων , στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Δρέσδης. Στην συνέχεια από το 2008 έως το 2012, αγωνιζόταν με την ομάδα του στρατού , στο πρωτάθλημα των ένοπλων δυνάμεων.Έπειτα έφτασε στο νησί μας, και συγκεκριμένα στον Διαγόρα , φορώντας την φανέλα του τη σεζόν 2012-13, ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Κλεάνθη Παραδεισίου. Τελικά, η Ρούλα την σεζόν 2014-15 , φόρεσε άκρως επιτυχημένα την φανέλα του Ροδίων Άθλησις και έτσι έκλεισε ο πανέμορφος κύκλος της , στο νησί της Ρόδου. Δυστυχώς την Τετάρτη έφυγε από το νησί μας , όπως και από την ομάδα μας, αλλά να μην ξεχάσει ποτέ , ότι θα είναι πάντα από τα άτομα που θα γεμίζουν την καρδιά μας ,με τον καλύτερο τρόπο, ελπίζουμε να ξαναδούμε την Ρούλα στο μέλλον , φορώντας το χαμόγελό της και τη φανέλα του Ροδίων. Εις το επανιδείν, θα έχεις πάντα μια ξεχωριστή θέση , στην μεγάλη οικογένεια του Ροδίων Άθλησις και η αγκαλιά μας θα είναι πάντα ανοικτή , για εσένα.

Η Ρούλα μας περιέγραψε τις εμπειρίες της όλα αυτά τα χρόνια , στο νησί μας , ευχαριστώντας αρκετούς ανθρώπους , που την γέμισαν με όμορφες αναμνήσεις , επιθυμώντας να ξανασμίξει ο δρόμος της , με του Ροδίων, αναλυτικά τα λόγια της : 

Πως νιώθεις για όλα αυτά τα χρόνια στη Ρόδο ,αλλά και ποια τα συναισθήματά σου τώρα που αποχωρείς;
– Έχω ανάμεικτα συναισθήματα , πέρασα πολύ ωραία 3 χρόνια στη Ρόδο , χάρηκα πολύ για τον κόσμο που γνώρισα, με αγκάλιασαν σε όλες τις ομάδας που πήγα(Διαγόρας, Κλεάνθης, Ροδίων).Στεναχωριέμαι που φεύγω , γιατί ήταν μια πολύ ωραία χρονιά , ειδικά η τελευταία , με τις συμπαίκτριές μου και τον προπονητή μου , Νίκο Μακρή,όλη η διοίκηση του Ροδίων με αγκάλιασε και πραγματικά θα ήθελα , να τους πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ,για τον τρόπο , που μου συμπεριφέρθηκαν.

Θα ήθελες και στο μέλλον να ξανασυναντηθείς με το Ροδίων;
-Εννοείται , θα ήθελα και μακάρι το Ροδίων, να πετύχει τον στόχο του στις γυναίκες, που είναι να ανέβει στην Α2 και όταν με το καλό ανέβουν , να γυρίσω , για να ενισχύσω την ομάδα και να βοηθήσω όσο μπορώ.

Εσύ την επόμενη χρονιά , τι θα κάνεις στον χώρο του Βόλεϊ;
-Εγώ , λόγω της δουλειάς μου μετατίθομαι στην Ορεστιάδα, οπότε θα παίζω εκεί πέρα , σε μια ομάδα τοπικού , που και εκείνοι θέλουν να ανέβουν , στη Νέα Βύσσα, θα προσπαθήσω και εκεί για ότι καλύτερο και εύχομαι στο Ροδίων να ανέβει , μήπως βρεθούμε αντίπαλοι στην Α2 , του παραχρόνου, γιατί σίγουρα θα κάτσω 2 χρόνια στην Ορεστιάδα.

Δώσε ένα μήνυμα για τους ανθρώπους του βόλεϊ στη Ρόδο , για τις συμπαίκτριες σου στο Ροδίων , αλλά και τον προπονητή σου , Νίκο Μακρή.

-Το επίπεδο , του Βόλεϊ στη Ρόδο είναι πάρα πολύ καλό , έχει πολλά νεαρά παιδιά που ασχολούνται και είναι θετικό , γιατί υπάρχει πολύ μέλλον,να συνεχίσουν έτσι , όλοι αυτοί που ασχολούνται με το βόλεϊ, η τοπική επιτροπή , όλες οι ομάδες και τα σωματεία.Να ευχηθώ στο αντρικό του Ροδίων να πετύχει τους στόχους του, στις γυναίκες να ανέβουν στην Α2 και στον Νίκο το Μακρή , πολύ υπομονή , με εμάς τις γυναίκες που έχει μπλέξει . Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω πολύ , για τον εκπληκτικό τρόπο , που μου συμπαραστεκόταν συνέχεια, όπως και όλες τις συναθλήτριές μου, σε όλες τις ομάδες, κυρίως στο Ροδίων , γιατί πραγματικά ένιωθα ότι είμαι σε μια οικογένεια,δεν κατάλαβα ούτε λεπτό , ότι ήμουν μακριά από το σπίτι μου, μου συμπεριφέρθηκαν άψογα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο εδώ, που ασχολείται με το βόλεϊ , με κάναν να νιώσω σαν δικό τους παιδί και , ότι ζω στη Ρόδο χρόνια.Στο τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Γιώργο Τριχιά που σαν υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ μας στήριζε συνέχεια, την Τασία Καρπαθάκη, που από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Ρόδο με βοήθησε και βοηθάει για την ανάπτυξη του ροδίτικου βόλεϊ κ τον Χρήστο Τσαδήμα, τον πρώτο μου προπονητή που με έβαλε στην οικογένεια του βόλεϊ, πίστεψε σε μένα ,αφιερώνοντάς μου πολύ από τον ελεύθερό του χρόνο.

Για τη Ρούλα , μίλησε και ο προπονητής της την περασμένη χρονιά , Νίκος Μακρής, αναλυτικά τα όσα είπε:

-Η Ρούλα είναι μια εξαιρετική αθλήτρια ,  με ήθος και πολύ καλή αθλητική συμπεριφορά.  Συνεργαστήκαμε για ένα χρόνο ( φέτος) , είχαμε πάρα  πολύ καλή συνεργασία και σε πολύ καλό αθλητικό επίπεδο όλη τη χρονιά. Ευελπιστώ να έχει μια ανάλογη πορεία στην καριέρα της, γιατί έχει πάρα πολλά αθλητικά προσόντα , που θα την βοηθήσουν να πετύχει πολλά στο βόλεϊ. Θα λείψει αρκετά στο Ροδίων, γιατί ήταν η φυσική αρχηγός της ομάδος , είχε άψογη συμπεριφορά , σε όλα τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Είχε δεθεί και ήταν πάρα πολύ κοντά , με όλες τις κοπέλες. Η Ρούλα δεν θα λείψει μόνο για τα αθλητικά της προσόντα , αλλά και για την ηγετική της συμπεριφορά. Ωθούσε πολύ την ομάδα, για να ανεβεί η απόδοσή της ,και λόγω των αθλητικών της προσόντων (ύψος κτλ) , οι συμπαίκτριές της αισθάνονταν περισσότερη ασφάλεια  , έχοντας περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, για να αποδώσουν καλύτερα. Η Ρούλα δεν εκμεταλλεύτηκε  ποτέ αυτό το πράγμα , συμπεριφερόταν , έτσι όπως έπρεπε και αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν ενός καλού αθλητή, στο ότι  μπορεί να γνωρίζει την ανωτερότητά του , σε κάποια σημεία , αλλά πρέπει να συμπεριφέρεται ισότιμα και ισάξια με όλα τα μέλη της ομάδος, αυτό ήταν ένα από τα πιο σημαντικά προσόντα , που είχε. Θα συνεργαζόμουν με μεγάλη ευχαρίστηση , μαζί της στο Ροδίων ξανά και σίγουρα , δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία , αλλά όλου του συλλόγου ,να επιστρέψει στο νησί , να φορέσει τη φανέλα του Ροδίων και να ξανα συνεργαστούμε.

Η τελευταία μέχρι πρότινος , παράσταση  της Ρούλας σε αγώνες, στο νησί μας δόθηκε στο Δωδεκανησιακό τουρνουά Beach Volley , όπου εκεί κατέκτησε την 2η, θέση ενώ εκεί τιμήθηκε , από την ομάδα του Ροδίων Άθλησις και τον προπονητή της Νίκο Μακρή.