Η ώρα της… κληρωτίδας για την Α΄και Β΄κατηγορία (Ζωντανά)

Έφτασε η ώρα οι 17 μονομάχοι (μετά την δήλωση του ΑΟ Δικαίου στην δεύτερη κατηγορία) της Α’ κατηγορίας να μάθουν το πρόγραμμα των αγώνων τους για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 και το fmtop.gr θα σας μεταφέρει σε ζωντανή εξέλιξη την κλήρωση.

Στο ξενοδοχείο blue bay στον Ιαλυσό, στις 18.30 οι δεκαεπτά ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα και όλοι περιμένουν να μάθουν το αγωνιστικό πρόγραμμα και φυσικά τα ζευγάρια της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου.

Οι ομάδες της Α’ κατηγορίας που θα μπουν στην κλήρωση είναι οι ακόλουθες:

Απόλλων Απολλώνων, Ανταγόρας Κω, ΑΕΡΑ, Αντίμαχος, Αστέρας Μασσάρων, Άρης Αρχαγγέλου, ΑΕ Λέρου, Δόξα Ψίνθου, Διαγόρας Ρόδου, Διαγόρας Βατίου, Φοίβος, Ηρακλής Μαριτσών, Ηρακλής Λάρδου, Ρόδος, Καλυμνιακός, Κλεάνθης, Κλεόβουλος.

Παράλληλα οι 24 ομάδες της Β’ κατηγορίας θα διαχωριστούν σε δύο ομίλους και μετέπειτα θα μάθουν το πρόγραμμα τους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, όπου επίσης θα υπάρχει ζωντανή ενημέρωση.

Οι ομάδες που θα “χωριστούν” σε δύο ομίλους της Β’ κατηγορίας και θα μάθουν το πρόγραμμα τους είναι οι ακόλουθες:

Άγιος Γεώργιος Μαλώνας, Άγιος Λουκάς Αφάντου, Άγιος Ισίδωρος, Αναγέννηση Έμπωνας, Ακουσίλαος, Ασπίδα Απολακκιάς, Ασπίδα Σαλάκου, Απόλλων Καλυθιών, Αστέρας Παστίδας, Κατταβιά, Ευκλής, Χάλκη, Ομόνοια Γενναδίου, Πολυβώτης Νισύρου, Ροδιακός, Ορφέας, Κάστρο, Διγενής, Ποσειδών Καρπάθου, Εθνικός Αρχίπολης, Ιππότες, Τήλος, Πολύστρατος Λαέρμων, Δαμάγητος Θεολόγου.

ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Με μια μικρή καθυστέρηση ξεκινάει η κλήρωση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ, Παναγιώτης Διακοφώτης μίλησε στους εκπροσώπους των σωματείων της Α’ και Β’ κατηγορίας που βρίσκονται στην αίθουσα του ξενοδοχείου και τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Παράλληλα αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα που αφορούν την διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Ένα από τα θέματα ήταν τα έξοδα για τα ταξίδια που θα έχουν οι ομάδες και οι προσπάθειες που κάνει η Ένωση για την περαιτέρω μείωση τους, μέσω επαφών με την BlueStarFerries. Αναφορά έγινε και στην δημιουργία νέου Ενωσιακού γηπέδου στην περιοχή του Τσαϊρι.

1η Αγωνιστική (5-6 Σεπτεμβρίου):

Ηρακλής Λάρδου- ΑΕ Λέρου

Διαγόρας- Κλεόβουλος

Καλυμνιακός- ΑΕΡΑ

Δόξα Ψίνθου- Ρόδος

Απόλλων Απολλώνων- Αντίμαχος

Κλεάνθης- Φοίβος

Άρης Αρχαγγέλου- Ηρακλής Μαριτσών

Ανταγόρας- Διαγόρας Βατίου

Ρεπό: Αστέρας Μασσάρων

ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Οι 24 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στην Β’ κατηγορίας θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 12 και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση του προγράμματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κλειδάριθμο πήραν Πολύστρατος και Ασπίδα Απολακκιάς (οι δύο ομάδες που χρησιμοποιούν γήπεδο με χώμα), προκειμένου να πάνε σε διαφορετικό όμιλο.

Επίσης στον έναν όμιλο θα πάει ο Ποσειδών Καρπάθου και στον άλλον η Τήλος μαζί με τον Πολυβώτη Νισύρου, καθώς αυτές είναι οι τρεις ομάδες από το Βόρειο Συγκρότημα που βρίσκονται στην φετινή Β’ κατηγορία και ο διαχωρισμός τους θα γίνει μ’ αυτόν τον τρόπο.

Α’ Όμιλος:

Εθνικός Αρχίπολης

Κάστρο- Κύπρος

Τήλος

Πολυβώτης

Ιππότες

Αστέρας Παστίδας

Πολύστρατος

Αναγέννηση Έμπωνας

Ορφέας

Άγιος Ισίδωρος

Άγιος Λουκάς

Ομόνοια

Β’ Όμιλος:

Ασπίδα Σαλάκου

Απόλλων Καλυθιών

Ποσειδών Καρπάθου

Δαμάγητος

Ασπίδα Απολακκιάς

Κατταβιά

Ευκλής

Χάλκη

Διγενής

Άγιος Γεώργιος

Ακουσίλαος

Ροδιακός

1η Αγωνιστική:

Α΄Όμιλος

Πολύστρατος- Ιππότες

Πολυβώτης- Τήλος

Ομόνοια- Ορφέας

Αστέρας Παστίδας Αναγέννηση Έμπωνας

Κάστρο/Κύπρος- Άγιος Λουκάς

Εθνικός Αρχίπολης- Άγιος Ισίδωρος

Β΄Όμιλος

Ευκλής- Ποσειδών

Κατταβιά- Ροδιακός

Απόλλων Κ.- Ασπίδα Απ.

Χάλκη- Διγενής

Άγιος Γεώργι0ς- Ασπίδα Σ.

Ακουσίλαος- Δαμάγητος