Κεφάτος ο Αστέρας, νίκη ο Άρης, ισοπαλίες σε Λάρδο και Κρεμαστή

Σημαντικές φιλικές αναμετρήσεις περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, με τον Αστέρα Μασσάρων και Άρη να επικρατούν του Κλεόβουλου και του Κλεάνθη αντίστοιχα και τους Ηρακλή Λάρδου- Διαγόρα Βατίου και Φοίβο- Απόλλων Απολλώνων να έρχονται ισόπαλοι.

Στα Μάσσαρι, με όρεξη εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τους και επικράτησαν με 4-1 κόντρα στον Κλεόβουλο.

Οι Μασσαρενοί έδειξαν αρκετά στοιχεία της δουλειάς του Σάββα Σταυρίδη μέσα στο γήπεδο και κατά διαστήματα έπαιξαν ωραίο, για την εποχή, ποδόσφαιρο.

Τα δύο πρώτα τέρματα για τους νικητές σημείωσε ο Σωτήρης Πατσιαούρας (έφτασε τα τέσσερα σε δύο φιλικά) και ο Στέργος Γαϊτάνος μείωσε σε 2-1 με πέναλτι.

Έπειτα ανέλαβε δράση το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυανόλευκων, Λευτέρης Πλαγγέτης που σημείωσε το τρίτο και τέταρτο τέρμα της ομάδας του για το τελικό 4-1.

Στο πρώτο τους παιχνίδι για φέτος, οι Λινδιακοί έδειξαν αρκετές αδυναμίες και υπάρχει αρκετός χρόνος για τον Δημήτρη Δογιάμα, ώστε να βελτιώσεις αρκετά πράγματα.

Σε πολύ καλό δρόμο ο Αστέρας που έχει δείξει στα πρώτα δύο φιλικά ότι για φέτος ο στόχος είναι η ομάδα να τα πάει καλύτερα από την εξαιρετική περσινή σεζόν.

Στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Λάρδου, ο τοπικός Ηρακλής ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με τον Διαγόρα Βατίου.

Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αφού… πρωταγωνίστριες ήταν οι άμυνες για τα συγκροτήματα του Κώστα Παπαδόπουλου και Γιάννη Καμπούρη.

Ισόπαλο, αλλά με γκολ (1-1) ήταν το αποτέλεσμα στο Φοίβος- Απόλλων Απολλώνων. Η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς που είναι νεοφώτιστοι στην Α’ κατηγορίας, έδειξε καλά δείγματα γραφής κόντρα σ’ έναν αντίπαλο εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι Απολλωνιάτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν το γκολ του Κολιοκώστα που είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους και πέρα από την καλή τους εμφάνιση, πήραν ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια της προετοιμασίας τους.

Τέλος, στο γήπεδο Φανών, ο Άρης πήρε φιλική νίκη με 1-ο επί του Κλεάνθη, αποδεικνύοντας την αγωνιστική του άνοδο παιχνίδι με παιχνίδι. Καλή ήταν και η ομάδα από το Παραδείσι, με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των φιλικών:

Αστέρας Μ.- Κλεόβουλος 4-1

Ηρακλής Λ.- Διαγόρας Β. 0-0

Φοίβος- Απόλλων Απολλώνων 1-1

Κλεάνθης- Άρης 0-1

Διαγόρας- Δόξα Ψίνθου 6-1

Ιάλυσος- Ρόδος 2-3