Νίκη για τα “ελάφια”, θέλουν δουλειά οι “τοξοβόλοι”

Σε μια φιλική αναμέτρηση που τον κύριο λόγο είχαν οι επιθέσεις, η Ρόδος επικράτησε με 3-2 του Ιάλυσου στο Οικονομίδειο Στάδιο.

Ο εκπρόσωπος μας στην Γ’ Εθνική στο πρώτο του τεστ, έδειξε πως θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να φτάσει στα επιθυμητικά επίπεδα, ενώ απ’ την άλλη τα «ελάφια» ήταν εντυπωσιακά και στο τρίτο τους φιλικό παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε στο 5’ με το πέναλτι του Γεωργαλλή που κέρδισε ο ίδιος, μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε μέσα στην περιοχή από τον Χειμωνέττο.

Η απάντηση του Ιάλυσου ήρθε με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με το πλασέ του Μαθιού που έκανε το 1-1, έπειτα από μπαλιά του Σπάρταλη.

Στ 65’ ο Σταυλάς με σουτ από τα όρια της περιοχής έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Κοιλιάρα, αλλά στην συνέχεια η Ρόδος σημείωσε δύο τέρματα.

Αρχικά ισοφάρισε με τον Αρχοντούλη στο 80’ που σούταρε από κοντά μετά από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και εν συνεχεία ο Κουρέτα με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την Ρόδο.

Συνθέσεις:

Ιάλυσος: Χειμωνέττος, Σταυλάς, Παπαδημήτρης, Μαλλιάκας, Χατζηπέτρος, Αθανασίου, Σπάρταλης, Παφιάκης, Μαθιός, Χατζηκοσμάς, Πλύγκος (Λουτριώτης, Χειμωνέττος, Παπαστεφάνου, Ρεκλείτης, Σταυλάς, Παπαδημήτρης, Κοκκίνης, Αθανασίου, Μαθιός, Καρπαθάκης, Κοιλιάρας, Χατζηφούντας, Σίμωσης

Ρόδος: Κεφάλας, Ιμεραλιλάϊ, Κακαζούκης, Θεοδοσίου, Καλημέρης, Τζιβίλογλου, Αρχοντούλης, Χατζηλιόντας, Δελαπόρτας, Γεωργαλής, Ευγενικός (Ορφανίδης, Κουρέτα)