Ξεμούδιασμα με φιλική εξάρα για τον Διαγόρα κόντρα στην Δόξα

Πολύ καλά δείγματα γραφής, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι έδειξε ο Διαγόρας που σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Κοσκινού επικράτησε με 6-1 της Δόξας Ψίνθου. Δύο ασίστ από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «γηραιού», Σταμάτη Τογρού που αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και έδειξε πως μπορεί να προσφέρει πολλά.

Το σκορ για την ομάδα της Ρόδου άνοιξε στο 12’ ο Κιοσέογλου με σουτ από τα τριάντα περίπου μέτρα, ενώ η απάντηση ήρθε στο 32΄για τους «βυσσινί» όταν ο Λυριστής εκμεταλλεύτηκε κενό στην αντίπαλη άμυνα και έκανε το 1-1 με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Λίγο πριν την ανάπαυλα (42’) ο Πεταυράκης εκτέλεσε φάουλ και ο Μαριάς με κεφαλιά σημείωσε το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Σαφέστατα πιο κεφάτος ο Διαγόρας στην επανάληψη, έκανε το 3-1 με την κεφαλιά του Τσαγγάρη μετά από κόρνερ του Τογρού και προσποίηση του Μπερνιδάκη.

Από μπαλιά του Τογρού στο 60’, ο Πεταυράκης βρέθηκε σε θέση βολής και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο τέρματα στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Το μονοκόμματο του Διακάκη στο 87’, έπειτα από σέντρα του Κανάκη και το δυνατό σουτ του Τσαγγάρη στο 88’ διαμόρφωσαν το τελικό 6-1 για την ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή που είδε βελτίωση σε σχέση με το πρώτο φιλικό.

Δουλειά θέλει ακόμα η Δόξα που ωστόσο αντιμετώπισε ένα σαφέστατα ανώτερο αντίπαλο με απουσίες και ο Γιώργος Σαββιδάκης έχει αρκετό χρόνο για να βελτιώσει αρκετά πράγματα.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Τάσσης, Δημητριάδης

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Σαμολαδάς (46’ Δαρζέντας), Πεταυράκης (60’ Βισβίκης), Καρπαθάκης, Φραντζής (46’ Γαργάλης), Μαριάς (46’ Κόρλος), Παϊζάνος (55’ Καραγεωργίου),Κυπριώτης;(46’ Πετράς), Κιοσέογλου (46’ Τογρού), Καλημέρης (46΄Τσαγγάρης), Μπερνιδάκης (55’ Διακάκης), Παλάζης (46’ Κανάρης)

Δόξα: Ηλίας, Μπαρμπαντώνης, Κωστομοίρης, Ορφανός Χρ., Καρίκης, Τσοπάνογλου, Ορφανός Δ. Τσακίρης, Στελλάς, Χατζηνικόλας, Λυριστής (Κοντογιωργάκης, Χάλαντας, Σελεμάς, Φραντζής)