Ισόπαλοι Αντίμαχος και Ανταγόρας

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν λιγάκι απ’ τις σκληρές προπονήσεις και να δουν σε τι επίπεδο βρίσκονται εν όψει της νέας χρονιάς είχαν Αντίμαχος και Ανταγόρας που αναμετρήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπέδο Αντιμάχειας στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι (θα ακολουθήσει και άλλο την Παρασκευή) και ήρθαν ισόπαλοι (1-1).

Οι δύο ομάδες στα δύο 30λεπτα που αγωνίστηκαν έδειξαν ένα μικρό δείγμα του αγωνιστικού τους πλάνου με τον Αντίμαχου να έχει στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα την κατοχή και να προσπαθεί κυρίως απ’ τα πλάγια να πατήσει την αντίπαλη περιοχή, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τις μεγάλες φάσεις ενώ απ’ την άλλη πλευρά ο Ανταγόρας έδειξε καλός στο αμυντικό κομμάτι, έκλεισε σωστά τους διαδρόμους αλλά δε μπορούσε εύκολα στην κόντρα να φανεί απειλητικός.

Στην παρούσα φάση και με βάση ότι ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και οι δύο πλευρές έμειναν ευχαριστημένες και ανανέωσαν το φιλικό τους ραντεβού για την Παρασκευή.

Για την ιστορία ο Πης άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και ο Αρκούδας με δυνατό σουτ σε κόντρα επίθεση διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

giafkasports.gr