Μακρής και Σφυρίοι οι νικητές στο 2ο Δωδεκανησιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ

Oι Νίκος Μακρής και Ειρήνη Σφυρίου κέρδισαν το 2ο Δωδεκανησιακό τουρνουά μπητς βόλεϊ κατηγορίας Μικτό, που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Διαγόρας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα».
Στον τελικό κέρδισαν τους Δημήτρη Γιώτη και Μαρία Βομβύλα με 2-1 σετ, μετά από ένα συναρπαστικό ματς που προσέφερε θέαμα και πολλές συγκινήσεις!
Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Μιχάλης Γεράκης και Αγγελική Αγγελή, που νίκησαν τους Γιάννη Φλεβάρη και Νεφέλη Δικαστοπούλου με 2-0 σετ.
ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ τους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΎΣ
Πριν τους τελικούς πραγματοποιήθηκε ένα πρωτότυπος αγώνας στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος με αφορμή την συμπλήρωση των 110 χρόνων που κλείνει φέτος ο Γ.Σ. Διαγόρας (1905-2015)!
Έπαιξαν οι «μπασκετικοί» κόντρα σε «ποδοσφαιρικούς» με νικητές τους πρώτους με σκορ 21-17! Οι μάχες στην άμμο πολλές, οι κομπίνες πρωτότυπες, οι πάσες επιπέδου, το σόου ανεπανάληπτο! Έπαιξαν οι εξής:
-Από το ποδόσφαιρο οι: Γαργάλης, Καλημέρης, Σαμολαδάς και Μαρκακιού (αρχηγός).
-Από το μπάσκετ οι: Παναγιωταράκος, Κωνσταντινίδης (αρχηγός), Καταβαίνης Χρ. και Καταβαίνης Στ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ-ΤΕΛΙΚΩΝ
ΠΡΟ- ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
ΓΙΩΤΗΣ -ΒΟΜΒΥΛΑ / ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ 2-0
ΧΑΡΙΣΤΗΣ -ΑΜΟΡΑΝΙΤΗ / ΜΑΚΡΗΣ -ΣΦΥΡΙΟΥ 0-2
ΦΙΛΙΠΠΟΥ -ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ / ΦΛΕΒΑΡΗΣ -ΔΙΚΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 0-2
ΓΕΡΑΚΗΣ -ΑΓΓΕΛΗ / ΑΛΕΞΙΟΥ – ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ 2-0
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
ΓΙΩΤΗΣ -ΒΟΜΒΥΛΑ / ΦΛΕΒΑΡΗΣ-ΔΙΚΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 2-0
ΜΑΚΡΗΣ -ΣΦΥΡΙΟΥ / ΓΕΡΑΚΗΣ -ΑΓΓΕΛΗ 2-0
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΦΛΕΒΑΡΗΣ -ΔΙΚΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ / ΓΕΡΑΚΗΣ -ΑΓΓΕΛΗ 0-2
ΤΕΛΙΚΟΣ
ΜΑΚΡΗΣ -ΣΦΥΡΙΟΥ / ΓΙΩΤΗΣ -ΒΟΜΒΥΛΑ 2-1
-Τις απονομές έκαναν οι Μανόλης Γλυνός, γενικός γραμματέας του Συλλόγου, Στάθης Μαθιουδάκης, πρόεδρος της Τελχινίδας και Πάνος Δικαστόπουλος, προπονητής βόλεϊ του Γ.Σ. Διαγόρας.
-Ο διοργανωτής, δια μέσου της εφόρου του βόλεϊ και ταμία στον «Γηραιό» Τασίας Ζαμπετούλα Καρπαθάκη, απένειμε τιμητικές πλακέτες, στον υπεύθυνο Διαιτησίας Πετοσφαίρισης Άμμου Σάκη Κυπριώτη και στα μέλη του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού.
-Το τουρνουά τελέσθηκε υπό την αιγίδα της ΤΕ. ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και του ΔΟΠΑΡ, ενώ έγινε με τη συνεργασία των σωματείων Ροδίων Άθλησις και Τελχινίς.
-Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί τους χορηγούς της διοργάνωσης και συγκεκριμένα τις επιχειρήσεις: Olympia Sports Traxx, Berto Lucci, Top Shop, Aromaterie kai Amor Amor Accessories.