“Φουλάρει” για Χριστοδούλου ο Κολοσσός, στάση αναμονής για Αθανασούλα

Έπειτα από την οριστικοποίηση της ανανέωσης του δανεισμού του Γιαννούλη Λαρεντζάκη από τον Άρη, ο Κολοσσός δεν σταματάει εκεί και θέλει να αποκτήσει με υποσχετική και τον Ανδρέα Χριστοδούλου

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται πως ο Ολυμπιακός παραχωρεί για έναν χρόνο τον Ελληνοκύπριο διεθνή γκαρντ με στόχο να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και οι “θαλασσί” θα έχουν μέσα στην εβδομάδα επαφή με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν πιθανότητες να τον “δανειστούν”.

Ο 20χρονος παίκτης, που είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα στην Α1 κόντρα στον Κολοσσό, έχει καλά στοιχεία στο παιχνίδι και ο Άρης Λυκογιάννης θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει στα πλάνα του. Μένει να δούμε τί θα συμβεί στις συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Χριστοδούλου, πάντως, ενδιαφέρει και το Ρέθυμνο

Αποφασίζει ο Αθανασούλας 

Οι καλοί Έλληνες παίκτες με παραστάσεις από την Α1 είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, μετά από το… κύμα μεταγραφικών βομβών στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Κι ο Γιάννης Αθανασούλας είναι λογικό να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Από τις προηγούμενες ημέρες έχουμε αποκαλύψει τις αρκετά προχωρημένες συζητήσεις του με το Ρέθυμνο, ενώ ενδιαφέρον υπήρχε και από τη Νέα Κηφισιά, που απέκτησε τελικά τον Λεωνίδα Κασελάκη.

Στο κόλπο της απόκτησής του έχει μπει πλέον πάρα πολύ δυναμικά και ο Κολοσσός. Ο Άρης Λυκογιάννης τον προορίζει για σημαντικό ρόλο στην περιφερειακή του γραμμή και οι διοικούντες την ΚΑΕ κάνουν ό,τι μπορούν για να τον φέρουν στο “νησί των ιπποτών”.

Ρόδος ή Κρήτη; Λογικά σε ένα από τα δύο νησιά θα αγωνίζεται από του χρόνου ο έμπειρος γκαρντ / φόργουορντ, που αποχώρησε από τον Πανελευσινιακό και απασχολεί κι άλλες ομάδες της Μπάσκετ Λιγκ ΣΚΡΑΤΣ, χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει κάτι προχωρημένο, πέραν του Ρεθύμνου και του Κολοσσού.

Ο ίδιος επιστρέφει από την Τσεχία, όπου μαζί με τους Φώτη Βασιλόπουλο, Γρηγόρη Ραλλάτο και Θοδωρή Ασημακόπουλο συμμετείχε στο διασυλλογικό πανευρωπαϊκό 3ον3 και σύντομα θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας του.

eurohoops.net