Άρεσε ο Αστέρας, «έβγαλε» κούραση ο Διαγόρας

Διαγόρας και Αστέρας Μασσάρων έμειναν στο 0-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Κοσκινού. Πιο… φρέσκοι οι κυανόλευκοι που έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία για την εποχή, ενώ ο «γηραιός» ήταν… κουρασμένος και δεν ξεπέρασε την μετριότητα.

Παρά το «στείρο» αποτέλεσμα, ο Διαγόρας δημιούργησε ορισμένες φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, την ίδια στιγμή που οι Μασσαρενοί ήταν πολύ καλά στημένοι αμυντικά και έδειξαν πως στο πρωτάθλημα θα έχουν ένα πολύ καλό σύνολο.

Στις κυριότερες φάσεις, ο Μπερνιδάκης στο 7’ είδε τον Τόππο να αποκρούει το σουτ του μέσα από την περιοχή, ο Κιοσέογλου στο 19’ σούταρε ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Μπερνιδάκη στο 40ο λεπτό.

Δοκάρι είχε ο Διαγόρας στο 45’ με την κεφαλιά του Πεταυράκη και ο Τόππος στο 65’ και το 68’ σταμάτησε τις προσπάθειες του Κιοσέoγλου και Τογρού. Στο 84’ ακυρώθηκε ως οφ- σάϊντ τέρμα του Διακάκη με κοντινό πλασέ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τογρού.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Δαρζέντας (70΄Σαμολαδάς), Πεταυράκης (78΄Τσαγκάρης), Καρπαθάκης (85΄Κανάρης), Μαριάς (72΄Φραντζής), Φωτεινής (83΄Γαργάλης), Παϊζάνος (75΄Καραγεωργίου), Γεωργιάδης (57΄Τογρούς), Καλημέρης (42΄λ.τ. Παλάζης), Κιοσέογλου (75΄Κυπριώτης), Μπερνιδάκης (78΄Διακάκης),Μπαούρης (65΄Κόρλος)

Αστέρας: Τόππος, Χατζημανώλης , Κιλασίν, Σκούμπρος, Μπάρτζος, Νικήτας Στ., Λαουδίκος, Βάσκος, Μπαϊρακτάρης, Πλαγγέντης Γ., και Ελ. Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν ακόμη οι Ξηρίσης, Χατζημανώλης Μαρ., Ιβαν, Μπούμπα, Πατσιαούρας , Τόλη