Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Θανάση Σύρμα

Τροχαίο ατύχημα είχε ο γενικός αρχηγός του Ιάλυσου, Θανάσης Σύρμας με μηχανή και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρόδου. Ο έμπειρος παράγοντας τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Ιάλυσος και ο Φοίβος εξέδωσαν ανακοινώσεις για ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά:

Σύσσωμη η οικογένεια του Ιάλυσου (Διοικητικό συμβούλιο, τεχνικό επιτελείο, παίχτες, φροντιστές, ο Σ.Φ.Ι Scorpions και όλος o φίλαθλος κόσμος της Ιαλυσού) εύχονται στο γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Σύρμα Αθανάσιο ταχεία ανάρρωση, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε κατά τη χθεσινή μέρα. Ας είναι η αγάπη μας ο μοχλός της δύναμης που απαιτείται στο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό ο κ. Σύρμας στην οικογένεια μας. 

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλο το Ιατρικό επιτελείο καθώς και τους νοσηλευτές του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου που συμμετείχαν στην πολύωρη και εξαιρετικά δύσκολη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας κ. Σύρμας. Η έγκαιρη επέμβαση τους, το μεγαλείο της ψυχικής αλλά και σωματικής δύναμης τους καθώς και το υψηλότατο επιστημονικό τους επίπεδο συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Θεωρούμε λοιπόν ως ελάχιστο από μέρος μας να ευχαριστήσουμε δημόσια αυτούς τους αφανείς ήρωες που καθημερινά τηρούν εις το ακέραιο τον όρκο τους στον Ιπποκράτη σώζοντας ανθρώπινες ζωές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ, εύχεται στον πρώην Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας και νυν της ομάδας του ΙΑΛΥΣΟΥ, Θανάση Σύρμα, ταχεία ανάρρωση, από το τροχαίο ατύχημα που είχε χθες. Ευχόμαστε και παρακαλούμε την Παναγία την Καθολική να επιστρέψει γρήγορα και πάλι κοντά στην ομάδα του αλλά και σε όλους εμάς τους φίλους του. Σιδερένιος φίλε Θανάση.