Νικητής ο οικοδεσπότης στο “Α. Παπαγρηγορίου”

Ο διοργανωτής Κλεάνθης ήταν ο νικητής του φετινού τουρνουά “Αλέκος Παπαγρηγορίου” που διεξήχθη στο γήπεδο Παραδεισίου με την συμμετοχή των Ηρακλή Μαριτσών και Αστέρα Παστίδας.

Στα τρία παιχνίδια 45λεπτης διάρκειας που πραγματοποιήθηκαν στο Παραδείσι, το φίλαθλο κοινό παρακολούθησε ωραίο θέαμα και τελικά την πρώτη θέση κατέκτησαν οι “ροσονέρι” που χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Παστίδας και τον Ηρακλή Μαριτσών βρήκε νικητές τους πράσινους με σκορ 1-0, χάρις το τέρμα που σημείωσε στο 30′ ο Νίκος Τσαλώλης.

Ο οικοδεσπότης Κλεάνθης επικράτησε του Αστέρα Παστίδας στο δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά, με σκορ 2-0 και “δράστες” τους Αλεξανδρίδη και Αποστολόπουλου που είχαν σκοράρει στο πρώτο κιόλας 5λεπτο του ματς!

Έτσι, η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κλεάνθη και τον Ηρακλή είχε το χαρακτήρα του τελικού, αφού οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη. Ο “τελικός” ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους, αφού ο Καρίκης μόλις στο 2ο λεπτό έκανε το 1-0, αλλά ο Θάνος σιοφάρισε άμεσα σε 1-1 στο 10ο λεπτό και μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι. Οι διαφορές των δύο ομάδων λύθηκαν στα πέναλτι, όπου οι Παραδεισιώτες επικράτησαν με 4-3 και κατέκτησαν τον τίτλο.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Αστέρας Π.- Ηρακλής Μ. 0-1

Κλεάνθης- Αστέρας Π. 2-0

Κλεάνθης- Ηρακλής Μ. 1-1 (4-3 πέναλτι)