Κυριακοπούλου: «Να μην αγχωθώ στον τελικό!»

Πετούσε από τη χαρά της, όπως ακριβώς πέταξε και πάνω από τα 4.55μ. η Νικόλ Κυριακοπούλου, με την πρόκριση της στον τελικό του επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Η Κυριακοπούλου ταξίδεψε στο Πεκίνο έχοντας τη 2η καλύτερη επίδοση στον κόσμο και έχοντας δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για διάκριση. Με συνοπτικές διαδικασίες επιβεβαίωσε την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και πέρασε στο μεθαυριανό τελικό (26 Αυγούστου). Η ίδια μετά τον αγώνα ήταν τρισευτυχισμένη όταν τη συνάντησε στο Sportsfeed στη μεικτή ζώνη, έχοντας απαλλαγεί από το άγχος του προκριματικού. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τα κατάφερα να προκριθώ στον τελικό» τόνισε η Ελληνίδα επικοντρίστρια έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο και συμπλήρωσε «ήμουν πολύ καλά και δεν αγχώθηκα. Αυτό πρέπει να γίνει και στον τελικό. Δεν πρέπει να αγχωθώ και όλα θα πάνε καλά». Η Κυριακοπούλου έχει βρει το… κόλπο πάντως για να μην αφήνει το άγχος να την καταβάλει. «Βλέπω τον αγώνα σαν ντάιαμοντ λιγκ. Αυτό λέω στον εαυτό μου. Δεν είμαι σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είμαι σε ένα ντάιαμοντ λιγκ και αγωνίζομαι χωρίς άγχος. Σε αυτήν την… κατάσταση θα μείνω μέχρι και τον τελικό».
Λίγη ξεκούραση, φαγητό για την απαραίτητη ανάκτηση δυνάμεων και μετά προπόνηση. Αυτό περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Νικόλ Κυριακοπούλου για το υπόλοιπο της ημέρας. Όπως λέει και η ίδια «το δύσκολο πέρασε. Μετά από τόσες ώρες στο γήπεδο τώρα πρέπει να ξεκουραστώ, να φάω καλά και το απόγευμα θα κάνω και λίγη προπόνηση».

sportsfeed.gr