Καταιγιστικός Διαγόρας μέσα στην Κρεμαστή

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Διαγόρα μέσα στο γήπεδο Κρεμαστής, επικράτησε με 3-0 του Φοίβου σε φιλική αναμέτρηση και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Για ακόμη ένα ματς οι «γηραιός» παρουσίασε ένα καλοδουλεμένο σύνολο που οι ποδοσφαιριστές έκαναν ότι έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο και πήραν τη νίκη ενάντια σ’ έναν Φοίβο που δεν παρουσίασε καλή εικόνα και θέλει βελτίωση.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Μπαούρης έβγαλε σε θέση βολής τον Μπερνιδάκη και ο δεύτερος με πλασέ έκανε το 0-1 για τον Διαγόρα.

Πριν καταλάβει η άμυνα του Φοίβου τι συνέβη, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα στο 12’ ο Κιοσέογλου έκλεψε την μπάλα στην μεσαία γραμμή και αφού κέρδισε μερικά μέτρα, εξαπέλυσε ωραίο σουτ και σημείωσε το 2-0.

Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Φοίβος θα μπορούσε να είχε μειώσει, αλλά το σουτ του Αξιώτη σταμάτησε στην συμβολή των δοκών του Δαρζέντα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του Κώστα Πάττα προσπάθησε να μειώσει και δημιούργησε ορισμένες ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Από την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και μετά, το συγκρότημα του Μιχάλη Τσιβρινή ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα και ο Καρπαθάκης με πλασέ, μετά από μπαλιά του  Κιουλτζή, διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στο γήπεδο Κρεμαστής.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Σαρρής, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

Φοίβος: Ψωμιάδης (57΄Φαρμακαλής), Ορφανίδης (77΄Γιατσιάτσιος ), Μπιγκό (46΄Κολιοκώστας), Πομπού, Σαλαμαστράκης, Κοντόγιαννος, Μαϊλης (80΄Ντόστι), Πάττας (70΄Φτάκλας), Αργέντης (46΄Δημητρόπουλος), Αξιώτης (85΄Κουδούνης), Ζουρούδης

Διαγόρας: Δαρζέντας (78΄Σαμολαδάς), Καρπαθάκης (80΄κανάρης), Φωτεινής (78΄Γαργάλης), Μαριάς, Μπαούρης, Παϊζάνος (57΄Καραγεωργίου), Γεωργιάδης (70΄Κυπριώτης), Πεταυράκης (80΄Βισβίκης), Κιοσέογλου (65΄Τσαγκάρης), Καλημέρης (74΄Κιουλτζής ), Μπερνιδάκης (77΄Διακάκης).