Στα «χέρια» του προέδρου ο Καλυμνιακός

Στα «χέρια» του Στέφανου Χατζημιχάλη κρίνεται για ακόμη μια φορά η τύχη του Καλυμνιακού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ομάδα στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου.

Μετά από ένα διάστημα στο οποίο κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν να αναλάβουν και να ωθήσουν μετά από 31 χρόνια τον πρόεδρο να αφήσει την ομάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρέθηκε ένας επιχειρηματίας ο οποίος ήθελε να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο αλλά για δικούς τους λόγους έκανε πίσω και έτσι αυτοί που ανέλαβαν παρότι αρχικά ήθελαν να φύγει ο Χατζημιχάλης απ’ την ομάδα, έφυγαν εκείνοι αφήνοντας τον σύλλογο “ξεκρέμαστο” αφού έχει δηλώσει Α’ κατηγορία αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δε μπορεί να τα καταφέρει.

Ο Καλυμνιακός λοιπόν βρέθηκε σε αδιέξοδο αφού λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν κινείται «φύλλο» αφού και η προετοιμασία σταμάτησε άδοξα και οι ποδοσφαιριστές περιμένουν να δουν το μέλλον του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  γίνεται μια προσπάθεια να πειστεί ο πρέοδρος για να να μπει ξανά μπροστά, να βοηθήσει τον σύλλογο τον οποίο υπηρετεί εδώ και 31 χρόνια για να μπορέσει η ομάδα της Καλύμνου να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Ποδοσφαιριστές και προπονητές είναι σε συζητήσεις με τον πρόεδρο ο οποίος αν πει το “ναι” θα μπορέσει ο Καλυμνιακός να πορευθεί ξανά στην Α’ κατηγορία στην οποία είχε μια εξαιρετική παρουσία της προηγούμενη χρονιά.

giafkasports.gr