Ενίσχυση με Κλειδαρά ο Ανταγόρας

Τον παίκτη που αναζητούσε στον χώρο της επιθετικής γραμμής βρήκε ο Ανταγόρας που συμφώνησε με τον Γιώργο Κλειδαρά του Καλυμνιακού.

Ο νεαρός επιθετικός που αγωνίστηκε πέρυσι με την φανέλα του Καλυμνιακού στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας πετυχαίνοντας 11 τέρματα βλέποντας ότι η ομάδα του όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα (έχουν αποχωρήσει και άλλοι παίκτες) αποφάσισε να συνεχίσει αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αφού εξέτασε με προσοχή τις προτάσεις που είχε από Κω και Ρόδο αποφάσισε να πει το «ναι» στον Ανταγόρα ο οποίος όλο αυτό το διάστημα έψαχνε ακόμη ένα σέντερ φορ για να ενισχυθεί επιθετικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Κλειδαράς στοgiafkasports.gr

«Εύχομαι στον Καλυμνιακό να βρει την λύση για να μπορέσει να αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία. Αγωνίστηκα στον Καλυμνιακό την περσινή χρονιά η οποία ήταν και η πρώτη μου χρόνια σε αυτή την ομάδα. Έζησα τις πιο ωραίες μου στιγμές μετά από 14 χρόνια που ασχολούμαι με τ ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ στεναχωρημένος που φεύγω από την ομάδα επειδή έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της Α’ κατηγορίας.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο Στέφανο Χατζημιχάλη για την άψογη συμπεριφορά του απέναντι στο πρόσωπο μου. Επίσης ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου που στάθηκαν δίπλα μου και μου χάρισαν αυτές τις ωραίες στιγμές. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα του Καλυμνιακού. Την φετινή χρονιά θα αγωνιστώ στην ομάδα του Ανταγόρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Εύχομαι καλή χρόνια στους νέους μου συμπαίκτες με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».