Μπάμπης Βασιλώττος: Έτοιμος να αρπάξει το… ρόπαλο και τις ευκαιρίες από τα… μαλλιά!

Γέννημα- θρέμμα του Ηρακλή, από… μωρό στα τμήματα υποδομών του Ηρακλή Μαριτσών, φέτος πιστεύει πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες με την πράσινη φανέλα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Ο Μπάμπης Βασιλώττος προσγειωμένος και με το μυαλό στην δουλειά, ευελπιστεί να έχει σιγά- σιγά ρόλο στην πρώτη ομάδα, ανάλογο με αυτόν που είχε στο εφηβικό τμήμα, όπου αποτελούσε εκ των βαρόμετρων των Μαριτσενών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Άλλωστε για τρίτη σερί σεζόν θα βρίσκεται στο ρόστερ της «μεγάλης» ομάδας, αφού και τις προηγούμενες δύο χρονιές είχε ταυτόχρονη παρουσία σε εφηβικό και ανδρικό πρωτάθλημα.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις δύο πτέρυγες (μπακ- χαφ) μίλησε για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, τις φιλοδοξίες του, το νέο προπονητή, την ομάδα και γενικότερα τον «μαραθώνιο» της Α’ κατηγορίας.

Αναλυτικά:

Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Η χρόνια ξεκινάει, είστε έτοιμη για τη νέα σεζόν;

Η ομάδα δουλεύει καθημερινά και θεωρώ ότι μέσα από τη δουλειά που γίνεται θα είμαστε έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ποιοί είναι οι στόχοι που έχετε θέσει;

Ακόμα δεν έχουμε βάλει έναν στόχο για την νέα σεζόν, αλλά πιστεύω ότι στις επόμενες μέρες θα είμαστε έτοιμοι για να βάλουμε έναν στόχο και η δουλειά μας είναι να τον επιχάνουμε.

 Πως βλέπεις την ομάδα σου για τη νέα χρόνια και τι πιστεύεις πως μπορεί να καταφέρει;

Όλα είναι διαφορετικά αυτή τη σεζόν. Πρώτα από όλα ο προπονητής. Εκείνος ορίζει τους κανόνες, φτιάχνει τη νοοτροπία, επιλέγει το σύστημα. Πιστεύω ότι έχουμε περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ποιότητα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε και να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο”.

Τι έχει αλλάξει ο νέος προπονητής στην ομάδα;

Ο κάθε προπονητής φέρνει κάτι διαφορετικό. Ο νέος προπονητής αγωνίζεται καθημερινά για να αλλάξει προς το καλύτερο πράγματα στη λειτουργία και στο τρόπο σκέψης των παιχτών και αυτό θα φανεί και στη συνέχεια.

Φέτος είσαι για 3η σεζόν στην πρώτη ομάδα, πιστεύεις πως είσαι ποιο έτοιμος για να πάρεις περισσότερες ευκαιρίες;

Ναι, το πιστεύω. Αλλά για να πάρω αυτές τις ευκαιρίες που θέλω θα πρέπει να δουλεύω σκληρά κάθε λεπτό της προπόνησης.

Ο Ηρακλής δίνει κατά την γνώμη σου ευκαιρίες στα δικά του παιδιά για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους;

Αν δεν υπάρξουν οι υποδομές δεν δίνεται η δυνατότητα να ξεδιπλωθεί το τυχόν ταλέντο σε κάποιο παιδί. Ο Ηρακλής αυτό το έχει!

Γενικά πως βλέπεις το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και ποιες ομάδες βλέπεις να πρωταγωνιστούν;

Το φετινό πρωτάθλημα της Α κατηγορίας θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με πολλές καλές και δυνατές ομάδες. Μία από αυτές είμαστε κι εμείς!

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ηρακλή και τι μπορεί να περιμένει από εσάς;

Θέλουμε τον κόσμο να είναι πάντα δίπλα μας. Το Σαββάτο με τον Άρη Αργαγγέλου έχουμε την ευκαιρία να τους δείξουμε πως η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Να το δουν από κοντά. Προσωπικά το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι η ομάδα θα παίξει ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο την νέα σεζόν. Ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο θα το ευχαριστηθεί».

Οι ευχές σου για το νέο πρωτάθλημα

Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο, όμως εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε μία καλή θέση στο πρωτάθλημα … να παρουσιαστούμε πλήρεις και ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα». Εύχομαι σε όλους τους αθλητές της Α’ κατηγορίας να έχουμε “ΥΓΕΙΑ” πανω απ’ όλα. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν!!!