Έφυγε με το «διπλό» το Βάτι

Με το «αριστερό» ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του οΑνταγόρας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αφού σε ένα κακό ποιοτικά ματς οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 0-1 απ’ τον Διαγόρα Βατίου με τον Γιαννακόπουλου να αποδεικνύεται η χρυσή αλλαγή του Γιάννη Καμπούρη και να χαρίζει το τρίποντο στην ομάδα του έξι λεπτά πριν το φινάλε. Χωρίς φαντασία στην επίθεση ο Ανταγόρας που έχει μπροστά του ρεπό για την 2η αγωνιστική και τον χρόνο έτσι ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για την συνέχεια.

Εικόνα

Σε ένα αργό τέμπο πήγαν απ’ την αρχή του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες με τον Διαγόρα Βατίου να προσπαθεί απ’ τα πλάγια να επιτεθεί, κυρίως απ’ την πλευρά του Κουρέλη στα αριστερά με τον Ανταγόρα να κλείνει σωστά τους χώρους αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει σχεδόν την παραμικρή υπόνοια φάσης στην αντίπαλη περιοχή. Στο 22ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το δυνατό σουτ του Χαρτοφύλη με τον Τσαραπατσάνη να αποκρούει ενώ ο Κλειδαράς με κεφαλιά δέκα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνο έστειλε την μπάλα λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια του Τύρελη.

Στο δεύτερο μέρος ο Ανταγόρας προσπάθησε κυρίως από στημένες μπάλες να απειλήσει, με κεφαλιές από Σχουλλή και Μαρίνο με το Βάτι να δείχνει ότι περιμένει και ψάχνει την κατάλληλη φάση για να πετύχει το γκολ.

Όσο περνούσε ο χρόνος όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε χωρίς τέρματα αφού και οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα στατικές και χωρίς ρυθμό ωστόσο ο Διαγόρας Βατίου κατάφερε να βρει την φάση που του χάρισε το «διπλό».

Ήταν στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Χαρτοφύλης έβαλε ωραία το σώμα του στα πλάγια της περιοχής απέφυγε τους αντιπάλους του και με παράλληλη πάσα απ’ την τελική γραμμή έδωσε έτοιμο γκολ στον Γιαννακόπουλο που μπήκε απ’ τα δεξιά και απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Τσαραπατσάνη για το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ τους νικητές ο ιδιαίτερα κινητικός Χαρτοφύλης, ο Κουρέλης και ο Παπασταμάτης ενώ απ’ τον Ανταγόρα προσπάθησαν οι Μακρής (για όσο αγωνίστηκε) και Μέμα.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Φραγκιαδάκης, Γιαμούζης και Αλέκος.

Οι συνθέσεις

Ανταγόρας: Τσαραπατσάνης, Ναβροζίδης, Αρκούδας, Αρβανίτης, Μαρίνος, Μουτσομπέγκα, Τσιφτσίδης, Μακρής (50’ λ.τ Κουρζής), Σχουλλής (85’ Ζώης), Μέμα, Κλειδαράς.

Διαγόρας Βατίου: Τύρελης, Ζερβός, Μοσχής, Αδάμος, Πιτσουρδάκης, Ζουρούδης, Παπουρδάνος (62’ Γιαννακόπουλος), Παπασταμάτης, Χαρτοφύλης, Κουρέλης (86’ Καραγιάννης), Μικκιού (91’ Κυριακάκης)

www.giafkasports.gr