Πέρασε ΑΕΡΑ από την Κάλυμνο

Για ένα ημίχρονο μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την Α.Ε.Ρ Αφάντου ο Καλυμνιακός (2-3) αφού στο δεύτερο ημίχρονο η έλλειψη προετοιμασίας ήταν εμφανής και έτσι οι Ροδίτες κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με το «εκκωφαντικό» 2-7. Οι Καλύμνιοι προφανώς και χρειάζονται χρόνο αλλά κυρίως στήριξη για να μπορέσουν να σώσουν την χρονιά που μέχρι πριν λίγο καιρό έδειχνε εντελώς χαμένη.

Εικόνα

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν απ’ την αρχή του παιχνιδιού με διάθεση να πιέσουν ψηλά και κατάφεραν εκμεταλλευόμενοι τα λάθη στην άμυνα του Καλυμνιακού να προηγηθούν με 0-2 (Τομάζος 15’, Μασάδο 18’) με τον Καλυμνιακό να μειώνει προσωρινά με τον Κοκιννίδη στο 23ο λεπτό.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, η Α.Ε.Ρ. Α είχε καλύτερη κυκλοφορία και κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα με τον Βραζιλιάνο Μασάδο στο 38’ προτού ο Κοκκινίδης μειώσει εκ νέου σε 2-3 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ουσιαστικά υπήρξε κατάρρευση για τους γηπεδούχους. Χωρίς ανάσες και δυνάμεις δε μπορούσαν να φανούν ανταγωνιστικοί με την Α.Ε.Ρ.Α. να πατά το γκάζι και να πετυχαίνει άλλα τρία τέρματα. (50’ Ευαγγελίδης, 62’ Μασάδο, 64’ Ευαγγελίδης).

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε αισθητά με το ματς να ολοκληρώνεται τελικά με 2-7 με τον Επιφάνη να σκοράρει στο 90′.

Κορυφαίοι

Σε καλή μέρα αρκετοί απ’ τους νικητές, με κορυφαίους τους Μασάδο (πέτυχε χατ-τρικ) Ευαγγελίδη και Τομάζο ενώ για τον Καλυμνιακό ξεχώρισε ο Κοκκινίδης.

Διαιτησία

Χωρίς προβλήματα οι Ωραιόπουλος, Καραμούτας και Στάμος.

Οι συνθέσεις

Καλυμνιακός: Λελέκης, Χουρδάς Δ. (70’ Βεζυρόπουλος Μ.), Κάννης, Κλάψης, Ηλιάδης (46’ Κανέλλης), Φράγκος, Τρικοίλης, Γιαννίτσης, Χουρδάς Σ., Κοκκινίδης, Μούστος (60’ Ζεμπιλάς).

Α.Ε.Ρ. Αφάντου: Καμπούρης, Μαλλιάκας, Αμπαζάι, Γιαννακάκης, Γαργάλης, Επιφάνης, Καψαλάκης (60′ Καραγιάννης), Ευαγγελίδης, Τομάζος (68′ Κανέλλης ), Μασάδο, Κασιώτης (72′ Μπατέστας )

giafkasports.gr