Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Αντίμαχο

Και επίσημα ποδοσφαιριστές του Αντίμαχου είναι εδώ και μερικές ημέρες οι Ματθαίος Θωνιάτης και Εργκιούς Κασεμάι με τους «κόκκινους» να τους ανακοινώνουν μια ημέρα πριν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς (αύριο στη 13:00 στη Ρόδο κόντρα στον Απόλλων Απολλώνων, Live η εξέλιξη απ’ τοgiafkasports.gr).

Η ανακοίνωση του Αντίμαχου αναφέρει:

«Ο Α.Σ Αντίμαχος ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ματθαίο Θωνιάτη και Εργκιούς Κασεμάι και τους καλωσορίζει στην οικογένεια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια την διοίκηση του ΠΑΟΚ Κω για την συνεργασία στην μεταγραφή του Κασεμάι».

Κασεμάι : «Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ Κω»

Σε δηλώσεις στο giafkasports.gr ο νεαρός πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ Κω δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα απ’ την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διοικήσεις, τους προπονητές και τους συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ Κω οι οποίοι με βοήθησαν ο καθένας απ’ την πλευρά του να αγωνιστώ απ’ το πιο μικρό τμήμα της ομάδας μέχρι το πιο μεγάλο. Εύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα. Πλέον ανήκω στην οικογένεια του Αντίμαχου και θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να πετύχει η νέα μου ομάδα τους στόχους της».