Φουριόζος πέρασε από τα Απόλλωνα ο Αντίμαχος

Σαν σίφουνας πέρασε ο Αντίμαχος από τα Απόλλωνα κερδίζοντας τον γηπεδούχο Απόλλων με 6-1, κάτι που δε φαινόταν από την αρχή του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι μάλιστα μπήκαν μπροστά στο σκορ, αλλά η φάση του 47΄ στην οποία αποβλήθηκε ο Γιάννης Μακαρούνας ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα. Μετά το 63΄, οπότε κι΄ έγινε το 1-3 οι γηπεδούχοι απογοητεύτηκαν και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλεύτηκαν.

16′ πάσα του Παπανικολάου στο  Συνεσίου που σούταρε από τα αριστερά αλλά ο Μακαρούνας απέκρουσε.

35′ Ο Παπανικολάου βρήκε τον Πη ο οποίος πέρασε και τον Μακαρούνα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον Στεφανάκη να υποδεικνύει οφσάιντ.

38′ Ο Σαπαλίδης σέντραρε από δεξιά και ο Παλάζης με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαλάκη, 1-0.

44′ σέντρα του Θωνιάτη από δεξιά κεφαλιά του Παπανικολάου, ο Μακαρούνας απέκρουσε.

45′ σέντρα του Χατζησουλειμάν από δεξιά ο Πης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ έκανε το 1-1.

47 ‘ σε κάθετη του Παπανικολάου ο Μακαρούνας ανέτρεψε τον Πη και Ατσικνούδας έδειξε κόκκινη κάρτα στον Μακαρούνα και το σημείο του πέναλτι παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των Απολλωνιστών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Συνεσίου που πέτυχε το 1-2. Κάτω από τα δοκάρια κάθησε ο Τσακαλιός

63′ σε μακρινό σουτ του Χατζησουλειμάν ο Τσακάλιος δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας και κατέληξε στα δίχτυα, 1-3.

66′ κόρνερ του Συνεσίου, η μπάλα στον Σωτίρι ο οποίος από πλάγια με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα,1-4.

85′ πάσα του Συνεσίου στον Πη ο οποίος πέρασε και τον Τσακάλιο και πέτυχε το 1-5.

88’ Ο Θωνιάτης μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Ζιώγας διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Διαιτητές: Aτσικνούδας, Μπαρχαρίδης, Στεφανάκης.

Οι συνθέσεις

Απόλλων Απολλώνων :Μακαρούνας,  Χατζηκυριάκος, Πλάτσης,  Στόιος,  Γεωργίου (65′ Μπαιράμης Θ.) Ισκάς (65′ Λολάκης),Λαθούρης,  Παλάζης,  Μακαρούνας Μ., Γιαννακόπουλος (48′ Τσακάλιος ),  Σαπαλίδης

Αντίμαχος : Μιχαλάκης , Ιωαννίδης, Ζιώγας, Σωτίρι, Καράλιαμης (65′ λ.τ Συντιχάκης),  Χατζησουλεϊμάν,  Θωνιάτης,  Παπανικολάου ( 78′ Κασεμάι ),  Συνεσίου, Πης, Ατσαλάκης (70′ Ανδρογιώργης ).