Σούπερ Κλεόβουλος με τρομερό Κακλαμάνο συνέτριψε τον Καλυμνιακό

Μετά την συντριβή από τον Διαγόρα στην πρεμιέρα, ο Κλεόβουλος συνέτριψε με την σειρά του τον Καλυμνιακό με 6-1 στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Οι Λινδιακοί στο πρώτο επίσημο ματς μπροστά στο κοινό τους ήταν απολαυστικοί και είχαν σε πολύ μεγάλη μέρα τον Αλέκο Κακλαμάνο που σκόραρε τρεις φορές, ενώ δίχτυα βρήκαν ο αδερφός του Αλέκος και οι Γαϊτάνος και Μπάρδης.

Το 1-0 έγινε στο 20′ με τον Αλέκο Κακλαμάνο να βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ… σεφτέ έκανε και ο Λάκης Κακλαμάνος που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 4Ο0 λεπτό για το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση και σκόραραν άλλες τρεις φορές. Με πέναλτι στο 50′ ο Γαϊτάνος έκανε το 3-0, ο Μπάρδης στο 65′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα του Αλέκου Κακλαμάνου στο 70′ και το 90′ για το προσωπικό του χατ- τρικ. Ενδιάμεσα ο Βεζυρόπουλος (85′) σκόραρε το γκολ της τιμής για τους Καλύμνιους και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 6-1.