Δύσκολη νίκη για τον Αντίμαχο

Την δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα ματς πέτυχε ο Αντίμαχος ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής επικράτησε με 1-0 του Κλεάνθη Παραδεισίου με γκολ του Χατζησουλεϊμάν από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 22ο λεπτό. Κακό ποιοτικά το ματς με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες στο 64′ αλλά να έχουν παρόλο αυτά τις ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Μιχαλάκη από πλευράς Αντίμαχου να βρίσκεται σε πολύ καλή μέρα.

Εικόνα

Το ματς ήταν ιδιαίτερα μοιρασμένο στο πρώτο 20λεπτο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν και να προσπαθούν κυρίως απ’ τα στημένα να απειλήσουν. Στο 19′ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη υποψία φάσης μετά από πλασέ του Σωτίρι και τρία λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ όταν ο Χατζησουλεϊμάν με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βαρέλη για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν έχοντας δύο ευκαιρίες με Πελέκη και Αλεξανδρίδη με τον Αντίμαχο μα χάνει σε δύο λεπτά δύο φάσεις για να πετύχει και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα.

Αρχικά ο Δαλκίδης πρόλαβε και έδιωξε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα απ’ το πλασέ του Μποϊλή και στην συνέχεια ο Βαρέλης έδιωξε σε κόρνερ την εξ επαφής κεφαλιά του Σωτίρι κρατώντας έτσι το σκορ στο 1-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο το τέμπο του παιχνιδιού ήταν το ίδιο με τον Κλεάνθη να μένει με δέκα παίκτες στο 64ο λεπτό μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Δαλκίδης. Παρόλο αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν για την ισοφάριση αφού ο Αντίμαχος προσπάθησε κυρίως να κλείσει τους διαδρόμους απ’ το να κλειδώσει τη νίκη. Στο 70ο λεπτό ο Πελέκης έπιασε την κεφαλιά με τον Μιχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Καρίκης ολομόναχος δεν σημάδεψε σωστά.

Οι “κόκκινοι” προσπάθησαν να αντιδράσουν έχοντας δοκάρι στο 73′ μετά από κεφαλιά του Μποϊλή και ευτυχώς γι’ αυτούς είδαν τον Μιχαλάκη στο 80ο λεπτό να απογειώνεται στο αριστερό του παραθυράκι και να στέλνει σε κόρνερ την κεφαλιά του Γιατσιάτσου με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι από πλευράς Αντίμαχου οι Μιχαλάκης, Ιωαννίδης, Ζιώγας και Σωτίρι ενώ απ’ τον Κλεάνθη ξεχώρισαν οι Πελέκης, Γιατσιάτσος και Καρίκης.

Διαιτησία

Καλή η διαιτησία των Φραγκιαδάκη, Γιαμούζη και Κόπανου.

Oι συνθέσεις

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Καράλιαμης, Ιωαννίδης, Ζιώγας, Σωτίρι, Χατζησουλειμάν, Ατσαλάκης, Παπανικολάου (63′ Συντιχάκης), Μποϊλής Μ., Συνεσίου (77′ Βακουφτσής), Πης (89′ Ανδρογιώργης).

Κλεάνθης Παραδεισίου: Βαρέλης, Γιατσιάτσος, Καρίκης, Δαλκίδης, Ατσίδης (61′ Γεωργάς), Γιαννίκος, Σκόρπος (77′ Δραγάτης), Αλεξανδρίδης, Παπαδημητρίου, Αγγελάκης (68′ Γρηγοριάδης), Πελέκης.

Το φιλμ του αγώνα

19′ O Χατζησουλειμάν εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Σωτίρι έκανε τη προβολή με τη μπάλα να περνά άουτ.

22′ ΓΚΟΛ!! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζησουλειμάν, η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Βαρέλη για το 1-0.

32′ Aπευθείας εκτέλεση φάουλ του Πελέκη, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Μιχαλάκης.

36′ Σουτ του Αλεξανδρίδη από τα όρια της περιοχής, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα έξω από το δεξί δοκάρι του Μιχαλάκη.

38′ Κάθετη πάσα του Παπανικολάου στον Μποϊλή ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Βαρέλη, έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς και να περνά άουτ.

39′ Ο Χατζησουλειμάν εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Σωτίρι βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι έκανε τη κεφαλιά με τον Βαρέλη να αποκρούει σε κόρνερ.

Ημίχρονο

47′ Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Χατζησουλειμάν, μπλόκαρε ο Βαρέλης.

64′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Δαλκίδη (κόκκινη), με δέκα παίκτες συνεχίζει ο Κλεάνθης Παραδεισίου.

65′ Ο Συνεσίου εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους χωρίς να καταφέρει κάποιος να τη στείλει στα δίχτυα.

66′ Δυνατό σουτ του Γιατσιάτσου, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.

70′ Ο Σκόρπος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Πελέκης έπιασε τη κεφαλιά με τον Μιχαλάκη να αποκρούει σε κόρνερ.

71′ Νέο κόρνερ από τον Σκόρπο, ο Καρίκης έφυγε από τους αμυντικούς έπιασε τη κεφαλιά με τη μπάλα να περνά άουτ.

73′ Εκτέλεση κόρνερ του Συνεσίου από τα αριστερά, ο Μποϊλής έπιασε τη κεφαλιά με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και τον Ατσαλάκη στην επαναφορά να πλασάρει άουτ.

80′ Ο Πελέκης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Γιατσιάτσο ο οποίος έπιασε τη κεφαλιά με τον Μιχαλάκη να αποκρούει εντυπωσιακά στο αριστερό του παραθυράκι σε κόρνερ.

giafkasports.gr