Νέος… καλπασμός της Ρόδου και άνετο 2Χ2 ενάντια στον Απόλλωνα

Χωρίς να… φορτσάρει ιδιαίτερα και πατώντας φρένο στην επανάληψη, η Ρόδος επικράτησε με 6-1 του Απόλλων Απολλώνων στο Δημοτικό Στάδιο για την 2η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, έχοντας το απόλυτο.

Τα ελάφια που έπαιζαν για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό τους «πάγωσαν» όταν έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, αλλά με επίθεση… διαρκείας, καθάρισαν το ματς μέχρι το ημίχρονο όπου είχαν πετύχει έξι τέρματα!

Δύο δοκάρια και… φρένο στην επανάληψη από τους πράσινους που πάντως έχουν αγωνία για τον τραυματισμό και την αντικατάσταση του Δελαπόρτα.

Δεύτερη ήττα σε δύο ματς για τους Απολλωνιστές που πρέπει να προβληματίζονταν για την αμυντική της εικόνα, καθώς δέχθηκαν δώδεκα τέρματα στα δύο πρώτα ματς της σεζόν.

Φάσεις και Γκολ:

1’ Απομάκρυνση των αμυντικών της Ρόδου μετά από κόρνερ του Απόλλωνα και ο Λαθούρης με οβίδα έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

6’ Σέντρα του Παυλίδη από τα αριστερά, κεφαλιά του Ιμεραλιλάϊ και 1-1

13’ Από μπαλιά του Δελαπόρτα, ο Παυλίδης βρήκε τετ α τετ και με πλασέ έκανε το 2-1

15’Κάθετη του Δελαπόρτα στον Γκόγκα και ο έμπειρος επιθετικός, αφού πέρασε τον τερματοφύλακα, σημείωσε το 3-1

18’ Παράλληλη σέντρα του Ευγενικού, προβολή του Δελαπόρτα και 4-1

42’ Σέντρα του Χατζηλιόντα από τα δεξιά, ο Τζιβίλογλου με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1

45’ Ο Παυλίδης με προσωπική ενέργεια και προβολή, διαμόρφωσε το τελικό 6-1

74’ Εκτέλεση φάουλ του Αρχοντούλη, η μπάλα αποκρούστηκε με τα ακροδάχτυλα από τον Τσακαλίο, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ

75’ ΑΠ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χατζηλιόντα, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Μοσχάτος, Μπέκκας

Συνθέσεις:

Ρόδος:Τσουρούτης, Ιμεραλιλάϊ (55’ Ζωάννου), Ορφανίδης, Κουρέτας, Αρχοντούλης, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Ευγενικός, Παυλίδης (55’ Γεωργαλλής), Δελαπόρτας (34’ λ.τρ. Γκάιδας), Γκόγκας

Απόλλων: Τσακαλιός, Χατζηκυριάκος, Σαπαλίδης, Στόϊος (34’ Μπαϊράμης Θ.), Ισκάς, Γεωργίου, Πλάτσης (60’ Μπαϊράμης Κ.), Μακαρούνας, Λολάκης, Παλάζης, Λαθούρης