Τεσσάρα της Δόξας στην Λέρο

Βαριά εντός έδρας ήττα υπέστη η Α.Ε Λέρου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας απ’ την Δόξα Ψίνθου με 2-4. Η ομάδα του Μιχάλη Τσάτσου παρόλο που προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Καράγκιολη μετά πλήρωσε κάποια προσωπικά λάθη και δέχτηκε τέσσερα τέρματα πριν διαμορφώσει το τελικό 2-4 ο Καρπάθιος στο 90′.

Εικόνα

Οι γηπεδούχοι είχαν απ’ την αρχή του ματς την πρωτοβουλία των κινήσεων, και έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι παρόλο που δε μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία παρά μόνο με κάποια στημένα. Η Δόξα Ψίνθου έκλεινε σωστά τους διαδρόμους, είχε προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ πριν το ημίχρονο με τον Λυριστά να σημαδεύει το δοκάρι.

Ότι δεν έγινε στο πρώτο μέρος έγινε στο δεύτερο που συνολικά σημειώθηκαν έξι τέρματα. Η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 47ο λεπτό. Ο Τσάτσος εκτέλεσε το πέναλτι ο τερματοφύλακας της Δόξας Ψίνθου απόκρουσε με τον Καράγκιολη στην επαναφορά να κάνει το 1-0.

Παρόλο το γκολ η Ψίνθος δεν τα έβαλε κάτω και εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά λάθη της ΑΕΛ κατάφερε να ισοφαρίζει με τον Λυριστή στο 55′ και να κάνει το 1-2 με τον Κυριαζή. Ο Φουντουκάκης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-3 και ουσιαστικά κάπου εκεί τελειώσαν όλα αφού οι γηπεδούχοι δεν είχαν χρόνο να αντιδράσουν με τον Στελλά μάλιστα στο 82′ να κάνει το 1-4. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΛ ήταν να πετύχει γκολ με τον Καρπάθιο στο 90′ για το τελικό 2-4.

giafkasports.gr