Φιλί… ζωής από τον Τσαγκάρη και “απόδραση” του Διαγόρα από το Βάτι

Χάρις το τέρμα που σημείωσε ο Τσαγκάρης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Διαγόρας πέτυχε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, επικρατώντας με 1-2 μέσα στο Βάτι του τοπικού Διαγόρα για την 2η αγωνιστική.

Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Τσιβρινή κατέθεσαν ψυχή για να φτάσουν στην ανατροπή, αφού στο 85ο λεπτό ο Μπαούρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το γκολ της νίκης ήρθε ενώ αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές στην έδρα ενός σκληροτράχηλου συνόλου.

Καλύτερος ο Διαγόρας Ρόδου στο πρώτο μέρος, κυκλοφορούσε την μπάλα και έφτανε με αξιώσεις στην εστία των Βατενών, καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ στο 23ο λεπτό με πλασέ του Καλημέρη.

Νωρίτερα (20′) από το κόρνερ του Τογρού, ο Μαριάς έκανε την κεφαλιά και είδε την μπάλα να απομακρύνεται από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Μετά το 0-1, ο Διαγόρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε μια κοντά στο γκολ στο 32ο λεπτό, αλλά και πάλι το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια, αυτή την φορά του Καλημέρη που έπιασε το γυριστό σουτ, έπειτα από σέντρα του Τογρού.

Στην επανάληψη, όσο περνούσε η ώρα, όλο και οι γηπεδούχοι πίστεψαν στο θετικό αποτέλεσμα, βγαίνοντας στην επίθεση και φτάνοντας στην ισοφάριση.

Ήταν η φάση του 75ου λεπτού, όταν από την σέντρα του Παπασταμάτη, ο Χαρτοφύλλης έκανε το 1-1 και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Παρά την αποβολή του Μπαούρη στο 85ο λεπτό για θέατρο, ο “γηραιός” βρήκε τον τρόπο και με την κεφαλιά του Τσαγκάρη στο 93ο λεπτό πήραν το τρίποντο, χάρις το 1-2 που άφησε πικρή γεύση στην ομάδα του Γιάννη Καμπούρη.

διαιτησία: Κυρίτσης, Λάζος, Τσέτσος

Συνθέσεις:

Διαγόρας Β: Τύρελης, Γιαννακόπουλος, Ζερβός, Μοσχής, Πιτσουρδάκης, Ζουρούδης, Παπουρδάνος (87’ Περαντινός), Παπασταμάτης, Χαρτοφύλης, Κουρέλης (89’ Κυριακάκης), Μικκιού

Διαγόρας: Δαρζέντας, Μαριάς, Παϊζάνος, Κιοσέογλου, Μπαούρης, Χατζηφούντας, Καλημέρης (72’ Φωτεινής), Γεωργιάδης (82’ Μπερνιδάκης), Καρπαθάκης, Πεταυράκης (87’ Τσαγκάρης), Τoγρού